Márki-Zay Péter reakciója a külföldi finanszírozás kapcsán: TV-vitára hívta Kocsis Mátét

2022. november 23. 20:08
A bukott baloldali miniszterelnök-jelölt arra reagált, hogy kiderült, több mint 3 milliárd forintot pumpáltak bele a baloldal kampányába az amerikaiak.

Márki-Zay Péter nem hagyta szó nélkül, hogy feloldották a baloldal külföldi finanszírozásáról szóló első jelentés titkosítását és eddig nem ismert részletek derültek ki. Egészen konkrétan, eddig csak 1,8 milliárd forintnyi amerikai támogatásról tudtunk, a jelentésből azonban kiderül, 3 milliárd forintot pumpáltak bele a baloldal kampányába az amerikaiak.

Az eset kapcsán megszólalt Kocsis Máté, aki kifejtette, hogy „a dollárbaloldal a választások előtt elhallgatta a külföldi pénzt, sőt később még azt is tagadták, hogy külföldi finanszírozókkal lennének kapcsolatban.

Miután kiderült, hogy mégis jött pénz külföldről, letagadták a felét.”

Márki-Zay „a téma kapcsán vitára hívja Kocsis Mátét, a Fidesz frakcióvezetőjét, hogy a további kérdésekről élő adásban, a széles nyilvánosság előtt, az adófizetők pénzéből fenntartott köztévében vitázzanak” – közölte az MMM.

A dollárbaloldal a választások előtt elhallgatta a külföldi pénzt

„Ma feloldották a baloldal külföldi finanszírozásáról szóló első vizsgálati jelentés 30 évre szóló titkosítását. Az anyagból számos érdekesség kiderül, de az ördög a részletekben rejlik. Elsőként pusztán arra hívom fel a figyelmet, hogy a dollárbaloldal a választások előtt elhallgatta a külföldi pénzt, sőt később még azt is tagadták, hogy külföldi finanszírozókkal lennének kapcsolatban.

Összesen 86 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Börtönrácson keresztül?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés