Novák Katalin benevezhet „legdrágábban utazó zarándok” bajnokságra

2022. november 21. 14:52

Hadházy Ákos
Facebook
A „melyik fideszes tud legtékozlóbban utazni” versenyben is indulhat, pedig ott már sok a versenyző.

„Novák Katalin benevezhet »legdrágábban utazó zarándok« bajnokságra, de a »melyik fideszes tud legtékozlóbban utazni« versenyben is indulhat, pedig bár ott már sok a versenyző.

Novák a négynapos programjára a 150 fős »honvédségi«Airbus repülővel érkezett. Minden bizonnyal vele utazott a honvédelmi miniszter is (tudják, akiért Zalaegerszegre is elrepült az Airbus), azonban ő másnap vissza is jöhetett az akkor már tök üres géppel. Csak remélni tudjuk, hogy Novák legalább hazafele menetrend szerinti géppel repül, a gyülekezete tagjaival együtt, akikkel a

magánjellegű programon, zarándoklaton részt vett.

Két eset lehetséges: 1) a gyülekezet menetrendszerinti repülővel is érkezett és azzal is utaznak vissza, akkor viszont Novák miért nem tudott azzal repülni odafele is? 2) Novák a gyülekezetével együtt érkezett a »honvédségi« gépen és azzal utazik visszafele is… (a hazaútnak egyelőre nincsen nyoma).

Akárhogy is: az, amit a honvédség a két luxus jettel és az utasszállítóival művel csak az utóbbi hetekben, az vérlázító szemberöhögése a brutális élelmiszer inflációval és energiaár emeléssel sújtott és hideg iskolákban és hivatalokban ücsörgő magyaroknak.”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Közöd?
Te meg be sem jársz a munkahelyedre, úgy veszed fel a fizetést. Aztán a képviselőség?????? mellett maszekban működteted a rendelődet.

Repkedni is szokott?
Azt hittem, csak ilyen pletyis, zsörtölődő üzemmódban bír létezni, mint valami öregasszony, akinek a jó is rossz, mert az Orbán, mert a Novák stb.

Repülő szőnyegen, seprűnyélen kellene menniük - a mesékben működni szok.

A citromba is - azért ilyen savanyú pofa.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés