Elon Musk a James Bond-filmek őrült milliárdos gonosza, akitől meg kellene menteni a Földet

2022. november 21. 19:28

Bartus László
Amerikai Népszava
Elon Musk nyilvánvalóan világhatalomra törekszik, a Twittert Trumpnak vásárolta meg.

„Hollywood azért félelmetes, mert a legabszurdabb forgatókönyvek is igazzá válnak, és megjelennek a valódi életben. Nem gondoljuk, hogy Hollywoodban próféták ülnének, vagy önbeteljesítő jóslatokat fogalmaznának meg, egyszerűen logikus történeteket alkotnak a jó és a gonosz harcáról, s ami megtörténhet, az sok esetben meg is történik. De jól ismerik a mítoszokat, a bibliai próféciákat, és ezeknek a működő mitológiai és prófétai történeteknek az analógiáit hozzák létre. S ezek a filmvásznon is működnek.

Ennek legjobb példája Elon Musk, az excentrikusnak nevezett, általunk csak elmebetegnek tartott milliárdos, a világ leggazdagabb embere, aki pontosan olyan, mint a James Bond-filmek gonosz főhőse, akitől meg kell menteni a világot. Az a félelmetes, hogy a milliárdos őrült elmebeteg, aki az uralma alá akarja hajtani a világot, és az országok, kormányok fölötti hatalomra törekszik, színre lépett, de nem látjuk James Bondot, a 007-es ügynököt, de még csak azokat sem, akik James Bondot megbízzák az elmebeteg őrült semlegesítésével.

Elon Musk nyilvánvalóan világhatalomra törekszik, a Twittert Trumpnak vásárolta meg, aki az ő előfutára, s azt várja tőle, hogy felkészítse a világot a Trumpnál is aljasabb, őrültebb és gonoszabb elmebeteg, saját maga uralmára. Mert afelől ne legyen kétsége senkinek, hogy Elon Musk be fog jelentkezni amerikai elnöknek, méghozzá hasonló hazugságokkal, mint Trump, hogy ő kívülálló, aki a hivatalos politikai elitet leváltja, és az egyszerű civil emberek uralmát hozza létre, akiket ő képvisel.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 66 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés