Baranyi Krisztina példát adott: így kell bánni a propagandistákkal!

2022. november 7. 17:01

Perintfalvi Rita
Facebook
Hát nekem ez a tökösség, polgármester asszony tetszik, nem kicsit!

„Egy tökös csaj! Baranyi Krisztina példát adott: így kell bánni a propagandistákkal!

Ritkán szoktam politikusokról írni, de most mindenképpen kivételt teszek, mert szerintem igen fontos üzenet az, hogy Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester az ATV-ben -ami ugye arra büszke, hogy ők aztán minden oldalt megszólaltatnak – nem volt hajlandó szóba állni a Pesti Srácok egyik propangadistájával. Baranyi csodálkozását fejezti ki a két műsorvezetőnek, Kárász Róbertnek és Krug Emíliának, hogy nem is érti, hogy az ATV miért hív meg a stúdiójába kérdezőként olyan embereket, akiknek a »szakmához nulla közük van, folyamatosan mindenféle gátlás nélkül hazudoznak és csúsztatnak«.

Aztán a propagandista – ne írjuk le a levét, nem kell neki az ingyen reklám – rendkívül felháborodva azt vágta a polgármester fejéhez, hogy miközben állandóan a sajtószabadsáról beszél, most meg nem hajlandó szóba állni egy újságíróval, ezért tulajdonképpen éppen most mondott ellent magának. Baranyi ügyesen védte a próbálkozást, mivel azt felelte, hogy itt nincsen szó sajtótermékről, így sajtószabadságról sem, hiszen itt csupán egy ócska propagandaeszközről van szó. Hát nekem ez a tökösség, polgármester asszony tetszik, nem kicsit!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 161 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ritácska, van egy rossz hírem, és úgy mondom, hogy te is megértsd (mert tudom, hogy olvasod az itteni kommenteket):
Egy ócska woke ideológia propagandista vagy. Tehát pontosan így kell bánni veled, hogy ne tudj gátlás nélkül hazudozni és csúsztatni.

Nagyon jó a print falvi. Magam például olvasom a PS-t, így nem csak azokat, hanem engem is sérteget. Úgy hárommillióan lennénk így az országban, talán többen is.
Ezek az emberek soha nem szavaznak a printfalvi nevű seggfejre, így köszönjük banya, elintézitek, hogy soha ne legyen kormáynváltás, marad a jobboldal.
HP vagy.

Szerintem is, de mi?
D

Így? El se vitette Szibériába. Micsoda lazaság!

"ne írjuk le a levét," :)))

"rendkívül felháborodva azt vágta a polgármester fejéhez,"
Ne hazudozzál, mert végig udvarias volt a srác Szalai Szilárd, és békejobbot adott a tökös Baranyinak, aki ezt nem fogadta el. Nyilván, hogy nem keresztény, ahogy te sem. Olyan bunkó, akárcsak te, Perintfalvi.

Az a nagy helyzet Perintfalvi, hogy a mandiner commentelői számtalanszor kérték a szerkesztőséget, hogy ne szemlézzék magát. Méghozzá azért ne, mert maga egy ócska propagandista. Méghozzá egy olyan rosszindulatú ócska propagandista, aki a sátán szövegét tolja.
Azzal, hogy egy ilyen propagandistával hogyan kellene bánni nem statuál példát a mandi.
Ugyanis a mandineren demokrácia van, nem úgy, mint a maga üres fejében.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés