„Vegyen két vászontáskát! Tessék, egy ezrest visszaadok” – így parodizálja Molnár Áront Hont András

2022. október 27. 14:33
A véleményvezérnél az verte ki a biztosítékot, hogy a gazdasági válságról szónokoló színész tizenhétezer forintért árulja a mozgalma által készített vászontáskákat.

Hont András és a tanártüntetések egyik szervezője, Molnár Áron közötti kapcsolat finoman szólva sem rózsás. Még márciusban vita alakult ki közöttük, amikor a színész elment az ATV Öt című műsorában, ahol az ukrajnai háború kérdését arra egyszerűsítette le, hogy kijelentette: „Ki kell mondani, hogy Putyin egy beteg állat”!

A két fél közötti üzengetés október elején, a tanártüntetések kapcsán lángolt fel újra, mikor Molnár Áron tizenhétezer forintért kezdte árulni a mozgalma által készített vászontáskákat, miközben megélhetési válságról szónokolt.

Erről olvashat itt, itt és itt!

Most új, ironikus hangvételű írással jelentkezett Hont, melyet teljes terjedelmében közzéteszünk:

*

„– Művész úr, de jó, hogy itt találkozunk! Ön mindig olyan önzetlenül áll ki a jó ügyek mellett.

– A közös kiállás nagyon fontos, de csak azt teszem, amit az erkölcs parancsol egy ilyen helyzetben.

– Hát, igen, az erkölcsi parancs is jó, de azért enni sem árt.

– Pontosan. Ezért szerveztünk európai turnét, hogy fölhívjuk a figyelmet a megélhetési gondokra.

– Remélem, okultak belőle. Az én figyelmemet, mondjuk, nem kell felhívni, magamtól is észreveszem, amikor kézbesítik a nyugdíjat. El sem merem mondani, hogy mennyit.

– Legújabb klipünkben az idősek megbecsülését helyeztük a középpontba. Az a társadalom, amelyik nem figyel a korosodó polgártársaira, a szétesés sorsára jut. A mi generációnknak és az utánunk jövőknek eszébe kell vésniük: úgy bánnak majd velük, ahogy ők bánnak most az öregebbekkel.

– Ezt de szépen mondta! Csak sajnos a drágaság nagy. De szinte már mindegy is, mert a számlák elvisznek jószerivel mindent.

– TikTok-videóban mutattuk be, hogy a felelőtlen gazdaságpolitika, az infláció milyen nehéz helyzetbe hozza az embereket, különösen a KATA-károsultakat.

– Való igaz, a Katának sok károsulja van, szoktam látni az ablakból, a TikTok, vagy hogy mondta, viszont nem tudom mi. Azt tudom, hogyha befizetem a rezsit 17 ezer forinton marad. Mit csináljak én ennyi pénzből?

– Vegyen két vászontáskát! Tessék, egy ezrest visszaadok.

Nyitókép: Molnár Áron Facebook-oldala

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Molnár Áron művész úr küldte a színpadra a pedagógus tüntetésen az ifjú Pankotai Lillát akinek trágár szövege elbűvölte a tüntető pedagógusok széles tömegeit
A színpaddal szemben álló hatalmas tömeg a legocsmányabb szókapcsolatoknál tört ki dörgő, őrjöngő vastapsban Dobrev Klára pedagógustüntetésnek álcázott politikai nagygyűlésén.

Ízelítő a remekműből: „A generációm vállalja a felhivalkodást, hogy lesz…rjuk, ki az apa és ki az anya, csak szeresse azt a gyereket, akit a ti nemzedéketek nem mert felnevelni sem. […] Azt hiszed, ki tudod törölni a gondolkodást? A f…szt! […] Ha el sem hiszed, hogy én és mi vagyunk a jelen és a kib…szott jövő. […] Nekem soha nem az lesz az első, kedves Hír TV, hogy éppen ki-kinek a f…szát szopja teli erőből, hanem hogy vállalja-e a véleményét bárkivel szemben.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés