Az OMSZ elhatárolódik az Orbán Viktoron és a Fradin gúnyolódó munkatársától

2022. október 21. 17:57
A minap az OMSZ Instagram-oldalán megjelent egy poszt, amelyben a szerző azon viccelődött, hogy az Iváncsa csapata megverte a Fradit.

A minap az OMSZ egyik munkatársa közzétett egy posztot az OMSZ Instagram-oldalán, melyben azon viccelődött, hogy a harmadosztályú Iváncsa csapata megverte a Fradit. A posztot az Országos Meteorológiai Szolgálat később eltávolította. 

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyenge UV-index mellett is lehet ekkorát égni.

 Ez a győzelem még a Holdról is látszik, de a MET-ÉSZ rendszerünkből egészen biztosan!” – írták a humorosnak szánt bejegyzésben, egyértelműen Orbán Viktor miniszterelnök választás utáni megjegyzésére utalva – számolt be az RTL.hu. A portál megkérdezte az OMSZ-től, hogy mi állt a törlés hátterében. A szervezet most e-mailben válaszolt. Azt írták:

„Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) nevében tegnap az OMSZ Instagram-oldalán közzétett bejegyzéstől az intézmény vezetése elhatárolódik. A poszt nem az OMSZ állásfoglalását, hanem az egyik munkatársának magánvéleményét tartalmazta, ezért törlésre került”.

Nyitókép: Instagram

Összesen 129 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha Dobrevet cikizné, az sem lenne rendben. Ha a menyasszonyának üzenne, az sem lenne rendben.

Engem Dobrev Klára azért tiltott le a FB oldaláról, mert megkérdeztem tőle, konkrétan mit ért az európai minimálbér alatt. Ami elég okszerű kérdés. Szóval ezt hagyjuk. Az ürgét még csak ki sem dobták, egyszerűen levették a posztját.

Kretén, kibasznám rögtön.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés