Egy álom kezdődött el tegnap!

2022. október 6. 19:24

Dobrev Klára
Facebook
Ez az a lecke, amit az ország most tanul, hogy egymásra kell találni.

„Az orvosok, a mozdonyvezetők, a vasutasok, a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete, a Vasas Szakszervezet, a Közalkalmazottak és Köztisztviselők Szakszervezete, a Magyar Szakszervezeti Szövetség, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma – ők mindannyian kiállnak a tanárok mellett, mert eljött az ideje.

Árnyékkormányommal azért dolgozom, hogy hitet adjunk az elégedetlen sokaságnak, hogy megmutassuk van remény és van kiút. És közben bizakodva látom, hogy egyre többen ismerik fel, külön-külön tehetetlenek a kormánnyal szemben, együtt viszont a legveszélyesebb ellenfelei bármilyen elnyomó hatalomnak.

Ez az a lecke, amit az ország most tanul, hogy egymásra kell találni. Amikor mindannyian képesek leszünk arra, hogy ne csak magunkért, hanem egymásért is tiltakozzunk és olyan ügyekben is hallassuk a hangunk, amelyek közvetlenül talán nem érintenek minket, akkor lesz haza az országból, egy Európai Magyarország, akkor leszünk összetartó, szolidáris, európai nemzet. Egy álom kezdődött el tegnap. Az Árnyékkormányommal mindent meg fogok tenni, hogy valóság legyen!”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy félelmetes nagy árnyékról álmodom.

Igen, az ország látja, érzékeli, hogy milyen nagy a kontraszt az előző balliberális kormányok által biztosított osztrák életszínvonal,a minden ágazat számára elérhetővé vált európai bérszínvonal, s az ezt a felszálló ívet kerékbetörő Fidesz kormányzás között. Érthetetlen, hogy áprilisban ezt nem látták a szavazók, a buta magyarok menthetetlenek, nem engedik magukat megmenteni, az európai színvonalra felfejleszteni...az Árnyékkormány által. Hát megérdemlitek a szegénységet, bugris magyarok.

Itáliában a fűtési szolgáltatások, korlátozások szempontjából hat zónát jelölnek ki. Azt hallottam, hogy a DK hasonló javaslatot tervez vitára bocsájtani. Baranyában decemberben sem lenne szabad tizenöt fok fölé fűteni a lakásokat, Nógrádban tizenhatot javasolnak. Kivétel...a Szocialista Hazáért Érdemrend tulajdonosai, leszármazottaik, az MSZMP tagkönyvvel rendelkezők.....ők 22 fokon melegedhetnek.

Rémálmok sötét árnyakkal.
Kommunista elvtársnő, Magyarország nem rólad álmodozik, törődj bele!

Te csak ne állj ki értem, világos! Majd, ha a részeges feri alatt több volt a tanárok bére akkor jártasd a szád! Nem volt több, sőt kirúgdostátok a pedagógusokat, elvettétek a jutalmakat.

Klári!

Mi a véleményed az általam csodált, nagyra tartott, mindig az igazságot mondó, író Koenen Krisztina - Neokohn - azon megállapításáról, hogy: "Németországban élni ma olyan érzés, mint egy feltartóztathatatlanul a szakadék felé száguldó vonatban ülni". Remélem, hogy olvasod az írásait, csak tanulhatsz Tőle.

Klári!
Ugye olvastad Kristalina Georgieva - IMF - nyilatkozatát.....2023-ban globális recesszió várható, az eurózóna esetében ennek oka az orosz gázszállítás blokkolása. Kíváncsian várjuk az Árnyékkormány megoldási javaslatait.......

Köszönöm. Szomorú, hogy az ellenzéki értelmiség hosszú idő óta képtelen alternatívát képezni, egy minden szempontból szükséges, egészséges kontrollt biztosítani a kormánnyal szemben, ami ugye része a demokráciának. Panoptikumba való politikusok, illetve már fiatalon viaszfigurákká vált tehetségtelen pojácák, megvásárolható ámokfutók.

Egy alattomos kígyó ez a nő, vagy férfi. Szteroidokat szed?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés