Ezt így tartod helyesnek, kedves Magyarország?

2022. október 04. 09:13

Ezek a gengszterek – a miniszterelnöktől a rendőrminiszteren át a fegyverhordozókig – nem az oktatási rendszert teszik tönkre, azt már rég lenullázták.

2022. október 04. 09:13
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„A helyzet az, hogy ezek a gengszterek - a miniszterelnöktől a rendőrminiszteren át a fegyverhordozókig - nem az oktatási rendszert teszik tönkre, azt már rég lenullázták, hanem mindannyiunk gyermekeinek és unokáinak esélyét, jelenét és jövőjét.

Egy életre.

Lopott milliárdjaikból a saját gyerekeik már kimentve és biztonságba helyezve, hiszen pontosan tudják, hogy emitt, a cselédsoron fű nem terem.

Akik nem tartoznak közéjük, azok számára az oktatási rendszert nem a képességek, készségek és kompetenciák fejlesztésére használják, s korántsem a jövő érdekében, hanem mindent a jelen okán: a cél pusztán a belügyi erőfitogtatás, a tanárok, diákok, szülők megalázása, szervezett átverése, a tönkretétel, az elhülyítés, az igénytelenné tétel, az állami-hatalmi ideológiai indoktrináció kiterjesztése és az esélyegyenlőtlenség újratermelése: a gyerekből, a szülők legféltettebb jelenéből itt és most kell a hatalom jövőbeli, remélt cselédjét előállítani. A hatalmon lévők kiemelt helyzetbe juttatott utódai számára a ma iskolájában kell legyártani a jövőbeli kussoló, kellően képzetlen, hátrányos helyzetre ítélt, engedelmes, nem lázongó, s képzettségével sehol máshol, a világ egyetlen más helyén labdába nem rúgó kiszolgáló személyzetét.

Az oktatás külföldön és idehaza egyaránt stratégiai ágazat: mindenhol máshol a képességek és kompetenciák jövőorientált, piacképes kifejlesztését szolgálja, idehaza ezek elnyomását és a cselédmentalitás bővített újratermelését.

Tényleg ezt így tartod helyesnek, kedves Magyarország?”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. október 06. 18:52
Már alig várják a most érettségiző fiatalok, hogy néhány hónapon belül többet keressenek, mint a mostani tanáraik, hiszen egynegyedével nőtt a katonák illetménye. Persze egy határvadász beosztás sem le becsülendő.
Eva-Anna
2022. október 06. 15:27
A pofa Némtországrol ír. Habeck gazdasagi miniszternek meseiró civilben, meg a csádja sem él gyerekektől Németországban, hanem Dániában. A német tanárok jól keresnek. Mégis elhagyják a pályát. Alsóbb osztályokban nincs sokszor 1 német gyerek sem.
kemjuma
2022. október 05. 17:42
Hűségesen leirta mindazt, ami az MSZP SZDSZ kormány idejeben megvalosult.
polárüveg
2022. október 05. 01:07
Ezt így tartod helyesnek, kedves Gábor György? Erről a cselédezésről tessék már konzultálni pszichológussal, mit szól ehhez. Szakmailag, persze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik