Ezt így tartod helyesnek, kedves Magyarország?

2022. október 4. 9:13

Gábor György
Facebook
Ezek a gengszterek – a miniszterelnöktől a rendőrminiszteren át a fegyverhordozókig – nem az oktatási rendszert teszik tönkre, azt már rég lenullázták.

„A helyzet az, hogy ezek a gengszterek - a miniszterelnöktől a rendőrminiszteren át a fegyverhordozókig - nem az oktatási rendszert teszik tönkre, azt már rég lenullázták, hanem mindannyiunk gyermekeinek és unokáinak esélyét, jelenét és jövőjét.

Egy életre.

Lopott milliárdjaikból a saját gyerekeik már kimentve és biztonságba helyezve, hiszen pontosan tudják, hogy emitt, a cselédsoron fű nem terem.

Akik nem tartoznak közéjük, azok számára az oktatási rendszert nem a képességek, készségek és kompetenciák fejlesztésére használják, s korántsem a jövő érdekében, hanem mindent a jelen okán: a cél pusztán a belügyi erőfitogtatás, a tanárok, diákok, szülők megalázása, szervezett átverése, a tönkretétel, az elhülyítés, az igénytelenné tétel, az állami-hatalmi ideológiai indoktrináció kiterjesztése és az esélyegyenlőtlenség újratermelése: a gyerekből, a szülők legféltettebb jelenéből itt és most kell a hatalom jövőbeli, remélt cselédjét előállítani. A hatalmon lévők kiemelt helyzetbe juttatott utódai számára a ma iskolájában kell legyártani a jövőbeli kussoló, kellően képzetlen, hátrányos helyzetre ítélt, engedelmes, nem lázongó, s képzettségével sehol máshol, a világ egyetlen más helyén labdába nem rúgó kiszolgáló személyzetét.

Az oktatás külföldön és idehaza egyaránt stratégiai ágazat: mindenhol máshol a képességek és kompetenciák jövőorientált, piacképes kifejlesztését szolgálja, idehaza ezek elnyomását és a cselédmentalitás bővített újratermelését.

Tényleg ezt így tartod helyesnek, kedves Magyarország?”

Nyitókép: Gábor György Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés