Gyurcsány a Partizánban coming out­olt: nincsenek szövetségesek, csak vezér és alattvalók

2022. október 03. 15:35

A DK-vezér gondolatmenete után összeszedtük, melyik ellenzéki pártoknak kellene megszűnnie.

2022. október 03. 15:35
null
Rőfös Géza
Kontra

„Fél évvel a választási vereséget követően a baloldal nemezise és egyben önjelölt megváltója, Gyurcsány Ferenc hozott két fontos döntést, szokása szerint mindenki más megkérdezése nélkül:

Árnyékkormányt alakíttatott felesége arcával dekorálva, mely gesztus jelzi, hogy politikai realitás (legalábbis saját képzeletében) egy de facto harmadik Gyurcsány-kormány.

A Partizánban coming out­-olt az ellenzék jövőjével kapcsolatban: nincsenek szövetségesek, csak vezér és alattvalók.

Feri joviális mosollyal, a jóllakott oroszlán elégedettségével szemléli a többek között általa is szervezett, majd elhagyott, és később megtagadott szivárványkoalíció füstölgő roncsait. Vélhetően soha egy percre sem gondolta komolyan, hogy ez a szedett-vedett, minden morális közös pont nélküli érdekkapcsolaton alapuló összefogás akár csak rövid ideig is képes lenne a kormányzásra.

Lássuk be, ebben nem tévedett, és ennek tükrében a DK építkezése, álságos manőverezése nagyon is hatékony, céltudatos munka volt. Bár Gyurcsányék szeretik pártjukat egy sokszínű, párbeszéden alapuló közösségként mutatni, valójában azonban minden, ami a DK zászlaja alatt történik, az a Főnök akaratának és stratégiai céljainak szolgálatában áll.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2022. október 04. 18:37
Most akkor Marky-Zay meg a többiek hogy fognak kimászni ebből rettenetes córesz-ből? Extra DK non est vita... Már Pottyondi Edina is bedobta a törölközőt, Havas viszont reinkarnálódott. Az új varázsmédia a "partizán"?
CharlieM
2022. október 04. 00:02
"Bár Gyurcsányék szeretik pártjukat egy sokszínű, párbeszéden alapuló közösségként mutatni, valójában azonban minden, ami a DK zászlaja alatt történik, az a Főnök akaratának és stratégiai céljainak szolgálatában áll" Pontosan. Pici Fidesz. Személyi kultusz, agymosás, arrogancia egy gátlástalan pszichopatával a volánnál.
Megtalálta
2022. október 03. 22:05
" Vélhetően soha egy percre sem gondolta komolyan, hogy ez a szedett-vedett, minden morális közös pont nélküli érdekkapcsolaton alapuló összefogás akár csak rövid ideig is képes lenne a kormányzásra. " Szerintem azt is tudta jó előre, hogy ez az összefogás a választás megnyerésére sem alkalmas. Nem is ez volt a célja, hanem az, hogy az ellenzéki oldalon egyre inkább domináns pozíciót tudjon elfoglalni.
luxusbatar
2022. október 03. 21:18
Végignéztem a riportot. Bakker. Ez az ember nem normális. Nárcisztikus jegyeket mutató, a valóságot letagadó, öreg alkoholista képét mutatta. A magyar bájden.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik