Jövőre nyithat ki Berlin első LMBTQ-óvodája

2022. október 03. 18:57

Willkommenskultur.

2022. október 03. 18:57
null

Ha minden jól megy, 2023-ban nyithatja meg kapuit Berlin első homoszexuális-leszbikus óvodája, amely egy LMBTQ-tanácsadóközpont része lesz. Az üzemeltető szerint a szülők már hatvan gyermeket regisztráltak, de van még 33 hely.

A gyermekek zöme környékbeli (Schöneberg-negyed) családokból érkezik, legtöbbjüket azonos nemű párok nevelik, írja a Bild.

Az osztrák Kronen Zeitung kapcsolódó cikkében hangsúlyozza:

az intézménybe bekerülő gyerekektől nem várják el, hogy tudják magukról, melyik nemhez vonzódnak.

A fenntartók szerint, ha a gyerekek esetleg később rájönnek, hogy nem heteroszexuálisok, ezen óvodai nevelésnek köszönhetően sokkal könnyebb lesz beilleszkedniük.

Bár az LMBTQ-tanácsadóközpont fogadtatása látszólag pozitív, az üzemeltető szervezet közel sem mentes a botrányoktól. Az igazgatóságban ott ül mások mellett a pedofil jogok egyik élharcosa, Rüdiger Lautmann, hívja fel a figyelmet a Vasárnap.hu.

A 86 éves férfi 1998-ban adott ki egy könyvet A gyermek utáni vágy, a pedofil portréja (Die Lust am Kind. Portrait des Pädophilen) címmel, amelyben a pedofilok viselkedését próbálja megmagyarázni.

Nyitókép: Illusztráció (AFP)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
florin
2022. október 07. 13:22
Ez már maga a pokol, hogy lehetséges, hogy idáig züllött a világ?
kispolgarigrofo
2022. október 06. 20:51
igaz, köszönöm a kiigazítást, a mém legyen veled!
Reszelő Aladár
2022. október 04. 10:31
Naívitással nem lehet megmagyarázni, hogy mi köze egymáshoz az lmbtq-nak az óvodához. De azt már tudjuk, hogy ha 50%-kal több lmbtq ember jön majd ki az ilyen intézményekből, mint a normálokból, akkor az azért lesz mert ők sokkal elfogadóbbak és jobban vállalják és nem azért lesz, mert ilyenre nevelik őket. Mivel az egész hely a normalitás összezavarása törekszik, így a szerencsétlen gyerekekben attól lesz szorongás, ha esetleg nem a saját nemükhöz vonzódnak, netán nincs semmi bajuk a testükkel, pedig kellene hogy legyen.
Zolotarjov
2022. október 04. 09:33
És baszd meg mára megvalósult..!! https://youtu.be/Lln8cHRkXWE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik