A magáról alig tudó, behugyozó Biden már februárban eltervezte és kiadta a parancsot

2022. október 03. 17:15

A kínai kommunisták a legjobb szövetségesek a Nyugat elleni jobboldali keresztes háborúban.

2022. október 03. 17:15
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„A magáról alig tudó, behugyozó Biden már februárban eltervezte és kiadta a parancsot!

Szegény nyomorult, háborúba kényszerített, a túlélésért küzdő Oroszország végtelen energiák ura, és legyőzhetetlen!

Az ördögi ravaszságú nyugati háttérhatalom mindent ural és manipulál, és épp lebontja a Nyugatot, bevándorlással, woke-kal és szankciókkal tüdőn lövi önmagát az ostobája.

A szankciók Oroszországnak kedveznek, és Európát tönkreteszik, és mi, akik gyűlöljük Európát, és szeretjük az oroszokat, a szankciók ellen vagyunk!

Nemzeti konzultáció a szankciók ellen, amiket megszavazott a magyar kormány!

A kínai kommunisták a legjobb szövetségesek a Nyugat elleni jobboldali keresztes háborúban.

A magyar szélsőjobb mélyen egyetért az ukránok szovjetnosztalgiás nácítlanításával.

Rezsiemelő rezsicsökkentés!

Gyűjtsünk már még több ilyet, igazolva a komplementerlogika gyakorlati implementációit!

(Szerintem csak ilyen van ma már.)”

Nyitókép: Facebook

 

„Addig tart a civilizációnk, amíg vannak könyveink” – Farkas Attila Márton a Mandinernek
Baloldalinak vallja magát, de néha szeret jobboldalit játszani – a Kafka-novellákon hangosan röhög, közel áll hozzá az ateista Camus, a kármelita misztikus Keresztes Szent János, Eckhart mester és Besenyő Pista bácsi. Ja, és nemrég megírta eddigi élete fő művét. Nagyinterjúnk! Bővebben...

Baloldalinak vallja magát, de néha szeret jobboldalit játszani – a Kafka-novellákon hangosan röhög, közel áll hozzá az ateista Camus, a kármelita misztikus Keresztes Szent János, Eckhart mester és Besenyő Pista bácsi. Ja, és nemrég megírta eddigi élete fő művét. Nagyinterjúnk!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2022. október 04. 14:24
Farkas Attila Márton - egy olyan pasas, aki az átlagnál olvasottabb. De a képességeit jellemzi, hogy ez nem teremtette meg a kultúrába és történelembe való megfelelő beágyazottságát. Volt már ilyen, nem számít a felejthető életművével.
csulak
2022. október 04. 12:35
Teny ! ezt a haborut az USA robbantotta ki, es az USA taplalja ! az USanak nem erdeke a beke ! Ezek a tenyek !
wiger
2022. október 04. 10:55
Kadyrov a keresztény Európa megmentője. Egy országot ha egy ellenséges katonai szövetség bekerít az nem agresszió, kivéve persze ha velünk (vagy inkább gazdáinkkal) történne ilyen. Kisebbségi jogok mindenek felett! (Kivéve Ukrajnában) Putyin sokkal erősebb mint a globalista elit, ezért hánytak fittyet az utóbbiak Putyin figyelmeztetéseire 2008 óta. Ukrajna bátran harcol azok ellen akik elnyomják őket, ugyanez a donbaszi szakadárokra nyílván nem igaz. Ez kizárólag Putyin háborúja. Ezért ne engedjük át határainkon a sorozás ellen menekülőket. Hozzánk menekült ne jöjjön, azoknak 2015-ben kellett volna jönni. A Krím félsziget, Donbasz, Odessza, Herszon és Mikolajiv mindig is Amerikához tartozotak. Putyin propagandája tehet arról hogy az orosz ott a lingua franca. Ez is hazugság, igazából ők angolul beszélnek, texasi akcentussal. Tehát rasszisták, és megérdemlik hogy Kijev elnyomja őket. (Kijev nem is nyomja el őket, csak Atyai pofonokat osztogat) Donbasznak nincs miért elszakadnia Ukrajnától. Budapestnek kell elszakadnia Magyarországtól!
fapfafap
2022. október 04. 03:35
a fideszes nem ember, csak egy vírus, egy szaros parazita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik