Beterjesztettem az Európai Ügyészséghez való magyar csatlakozás dokumentumát

2022. október 03. 14:59

A fideszes képviselők beismerő vallomást tettek: folytatni akarják az EU-s pénzek ellopását.

2022. október 03. 14:59
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Az Európai Ügyek bizottságának tagjaként a Momentum-frakció nevében beterjesztettem az Európai Ügyészséghez való magyar csatlakozás dokumentumát. Ennek alapját 680 ezer ember aláírása adja, melyeket Hadházy Ákossal közösen gyűjtöttünk össze. Tehát a csatlakozást nem az EU, hanem a korrupciómentes Magyarországra vágyó honfitársaink akarják.

A fideszes képviselők »nem« szavazatukkal beismerő vallomást tettek: folytatni akarják az EU-s pénzek ellopását. Tőletek, tőlünk, mindannyiunktól. Az új politikai generáció folytatja a korszakváltó küzdelmet az utcán, köztetek, és a parlamentben, köztük. Minden fronton.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. október 07. 14:57
Mekkora egy rühes kutya ez a bukott nyomorék!
csjanos
2022. október 06. 12:02
...beterjesztette...és TE KI VAGY?...röhej
Anadag
2022. október 05. 09:09
"Az új politikai generáció folytatja a korszakváltó küzdelmet az utcán, köztetek, és a parlamentben, köztük. Minden fronton." Ez az ún. "új politikai generáció" csak anarchiát szül. Ahol megjelennek, ott életellenes eszmék jelennek meg, abszurd tüntetések, mindennek ami normális a semmibevétele, semminek a tisztelete - még annak sem, amiért "küzdenek", csak a látszat, a látszat... Aztán jöhet a teljes kisemmizés, eltiprása még az új "eszméknek" is. Borzalom, de olyanok, mint a rák: ha egyszer megjelentek/befészkelték magukat, könnyen és mindenhova szétterjednek, súlyos tüneteket produkálnak, rombolnak - és nincs ellenük hatásos, mindig beváló gyógymód... Tényleg olyanok, mert a legjobb, amikor észleled őket, hogy a körülöttük levő jókora résszel együtt (vagyis az egészséges rész egy részét is beáldozod) kivágod :'-( Európa haldoklik - de ha úgy tetszik, a "nyugati civilizáció" haldoklik... :'-(
fodor-laci@freemail.hu
2022. október 04. 10:39
Te szellemi rokkant! Oda írtad azt is, hogy vállalod a magyar repterek és légtér lezárását?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik