Demonstrációsorozatot indít a Mi Hazánk Mozgalom

2022. október 03. 13:57

Hétfői sajtótájékoztatójukon bejelentették, október 24-én kezdik meg flashmobjaikat, performanszaikat és félpályás útlezárásaikat.

2022. október 03. 13:57
null

Utcai demonstrációk sorozatával tiltakozik a Mi Hazánk Mozgalom az ellen, hogy a kormány és a miniszterelnök egyetlen javaslatukat sem támogatta eddig az Országgyűlésben.

Hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Toroczkai László pártelnök, frakcióvezető elmondta: október 24-én kezdik meg flashmobjaikat, performanszaikat és félpályás útlezárásaikat. Közlése szerint

addig tart ez a sorozat, amíg nem tapasztalnak pozitív elmozdulást a kormányzat részéről.

A politikus elfogadhatatlannak nevezte a miniszterelnök azon magyarázatát, hogy átfogó tulajdoni kataszter hiányában nem hajlandóak vagyonadót kivetni a száz leggazdagabb magyarra, hozzátéve, eközben „a népszámlálás ürügyén egészen elképesztő információkat kérnek” az emberektől javaikról.

A kormány továbbra is védi az oligarchákat, továbbra is védi a multikat – fogalmazott a Mi Hazánk politikusa, a nemzetközi cégek helyett a hazai kis- és középvállalkozások támogatását sürgetve.

Hozzátette, nem hajlandóak elfogadni azt, „hogy a mesterséges krízis haszonélvezői továbbra is megússzák a közteherviselést”, ahogy azt sem, hogy a kormányzat a döntései meghozatalát követően rendezzen nemzeti konzultációt adott ügyekben.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Kapcsolódó cikkek

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2022. október 04. 09:24
EZek se tudják, hogy háborús időkben hogy kell viselkedni. Toroczkai ugyan elég óvatos volt eddig, de most kezd bemerevedni a "sértett hülyegyerek" pozícióba. Csatlakozik ahhoz a hazug bandához, akik úgy viselkednek, mintha ez az ország egy aranyhegyen ülne, és csak le kell hajolni hogy szabadon szórhassák a gubát.
csjanos
2022. október 04. 09:13
....rossz ötlet...nincs okotok...égés lesz...
bagira
2022. október 04. 04:33
Szdsz módszerrel erőszakos hatalomba törtet mindenáron . Mozgalom útja Karácsony felé vezet . Nem vagytok kormányon nem parancsolsz , javaslatokat beadhatsz felelősség nincs , de pofa nagy majd elszáll. Kormány dönt övé a felelősség .
bagira
2022. október 04. 04:21
Erőszakosabbak mint a jobbik , Torockai Jakabot váltja .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik