Márki-Zay Péter Havas Henrikről: „Stílusa egyedülálló a magyar újságírásban” (videó)

2022. október 02. 12:32

Havas Henrik még az I. Mindenki Szabadegyetemén tartott előadást, ahol ez a „stílus” jócskán megnyilvánult.

2022. október 02. 12:32
null

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője arról számolt be közösségi oldalán, hogy vasárnap este nyolc órától válik elérhetővé Youtube-csatornáján Havas Henrik újságíró azon előadása, amely az I. Mindenki Szabadegyetemén hangzott el.

A baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje a beharangozóhoz fűzött kísérőszövegben Havas Henrik tanár urat úgy jellemezte, mint akit „nem kell senkinek sem bemutatni”, és a „stílusa egyedülálló a magyar újságírásban”.

Ez az említett „stílus” utolérhető a lenti videóban is, ahol többek között a Miniszterelnöki Kabinetiroda tárcavezetőjét „Rogán elvtársnak” nevezi. Vagy amikor olyan kijelentést tesz, hogy Dömötör Csaba államtitkárt „helyben agyonlőnék”, ha megjegyezné Orbn Viktornak egy alkalommal is, hogy „buggyos a nadrágja”. Majd mindehhez hozzáteszi,

A Havas Henrik előadását beharangozó videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. október 03. 07:24
"az I. Mindenki Szabadegyetemén tartott előadást" "a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője" "nem kell senkinek sem bemutatni" A mindenki a senkivel.
5m007h 0p3ra70r
2022. október 03. 07:20
„stílusa egyedülálló a magyar újságírásban” Olyan mint a részeg polgármester a közgyűlésben: - stílusa egyedülálló - a magyar újságírásban előforduló
Welszibard
2022. október 02. 19:52
Ebben az "előadásban" is USA lóvé van? Mennyi a gázsi és ki állja a cechet? Havas retteg, hogy a "gyereknek nem tudja megvenni az uzsonnát". El kell adni a tenerifei nyaralót, oszt akkor tud venni "parizeres Zsömlét" a Jobbik TV volt munkatársa = Havas.
Sany Xepi
2022. október 02. 19:32
Nálunk ezt úgy hívják, hogy bunkó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik