A közrossz tehetségtelen szolgálói

2022. október 2. 17:31

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
A hazai baloldalnak annál jobb, minél rosszabb az országnak.

„Ha elgondolkodunk azon, miért nem szavazta meg az ellenzék a parlamentben a házszabálytól való eltérést azon törvényjavaslatok elfogadása során, amelyek az Európai Bizottsággal megkötendő megállapodáshoz szükséges feltételeket építenék be a magyar jogrendbe, elkeserítő eredményre jutunk. Ismét bebizonyították ugyanis magukról, hogy nekik annál jobb, minél rosszabb az országnak.

Jól tudták, hogy a jogszabály-módosítások elfogadásával Magyarország teljesítené az Európai Bizottságnak tett vállalásokat, így a testület ígérete szerint hazánk maradéktalanul megkapná a neki járó uniós forrásokat. Az is nyilvánvaló számukra, hogy a bizottság szigorú határidőket szabott meg az egyezség pontjainak teljesítéséhez, ezért szükséges, hogy a honatyák a normál menetrendtől eltérően, gyorsabban fogadhassák el a jogszabályok módosítását.

Csak egyet nem tudnak megtanulni, amióta politizálásra adták a fejüket, hogy pitiáner önös érdekeiket nem helyezhetik a nemzeti érdek fölé. Képtelenek felfogni, hogy mit jelent, amikor azt mondjuk, a haza minden előtt.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés