Szégyen

2022. október 1. 17:12

Fekete-Győr András
Facebook
Szijjártó Pétert csak akkor zavarja a nemzeti szuverenitás megsértése, ha nem ukrán területek elcsatolásáról van szó.

„Úgy tűnik, Szijjártó Pétert csak akkor zavarja a nemzeti szuverenitás megsértése, ha nem ukrán területek elcsatolásáról van szó. Egy szó nem sok, annyit sem vesztegetett rá tegnap a közösségi oldalán. Sem az orosz nagykövetet nem rendelte be, sem kurucos nyilatkozatot nem tett Moszkva megállításának szükségességéről. Annál többet posztolt az »elhibázott brüsszeli szankciókról«, miszerint »a kormány nem fogja támogatni a nemzeti érdekekkel ellentétes szankciós javaslatokat, így az európai uniós gázársapka bevezetését sem«. Ezt annyira fontosnak találta, hogy két posztot is közzé tett róla az oldalán, miközben az annexióról egy szót sem szólt. Szégyen.

Mindent elmond a Fideszről, hogy miközben a szabad világ országai sorra ítélték el az illegális orosz annexiót, ők egész nap inkább a szankcióellenes agitációs propagandájuk terjesztésével voltak elfoglalva. Orbán Viktor is, aki már kora reggel elkezdte a hazudozást a közrádióban. Hiába az annexió a háború eddig talán legsúlyosabb fordulata, a magyar kormányfő nem érezte fontosnak kommentálni a dolgot, annak ellenére sem, hogy az nyilvánvalóan súlyos biztonságpolitikai kockázatot rejt mind Magyarországra, mind a kárpátaljai magyarokra nézve.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az olimpia átjátszása a franciáknak nem volt szuverénitási kérdés? Vagy már nagyon lágyulsz fejben.

Lehet polgári engedetlenséget játszani, de utána viselni kell a következményeket, Min ahogyan az a nevében is van pusztán engedetlenség, tehát törvényen kívül esik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés