Napokon belül megszületik a gyermekem

2022. szeptember 30. 08:52

Visszatérek a politikába, mert fontos feladatunk van.

2022. szeptember 30. 08:52
null
Donáth Anna
Facebook

„Napokon belül megszületik a gyermekem, így napjaimat egy időre a politika helyett családom és az anyai teendők fogják kitölteni. Számomra nagyon fontos, hogy most minden figyelmem a családomé, gyermekemé legyen, így a következő időszakban elcsendesedem a közéletben.

De fontos tudnotok, mindannyiótoknak, akik válaszokra vártok, akik reménykedtek, és azoknak is, akik már a reményt is elveszítették: visszatérek a politikába, mert fontos feladatunk van.

Újjá kell szerveznünk a választási vereség óta széttörredezett és meggyengült ellenzéket. Kormányzóképes erővé kell formálódnunk, miközben megújulunk szellemileg és szervezetileg is.

Visszatérésem után minden erőmmel azon fogok dolgozni, hogy befejezzük a megkezdett a munkát. Mert erős és alternatívát nyújtó ellenzék nélkül soha nem lesz kormányváltás.

A Momentum az a párt, ahol a legtöbb tisztakezű, őszinte és 21. századi gondolkodású politikus dolgozik Magyarországon. Ahogy sokan bennem, úgy én a Momentum szervezetében látom a reményt egy emberségesebb és igazságosabb ország megteremtésére.

Ehhez azonban sokat kell még dolgoznunk és következetesen építkeznünk. Mind a szellemi, mind a szervezeti megújulást elkezdtük. Aki olvasta elmúlt hónapokban megjelent írásaimat, megnézte videóimat, az láthatta: komoly munkát folytatunk, hogy felvázoljunk a háttérben egy Fidesz utáni Magyarországot.

De nincs sikeres politika választók nélkül. Ezért a szellemi megújulás mellett újjá kell szerveznünk a kormánykritikus, változást akaró magyarok közösségét. Rengetegen fordultak el a politikától április 3. után, és bár a Fidesszel szembeni elégedetlenség napról-napra nő, egyelőre kevesen látnak alternatívát.

Pedig tömegek nélkül nem lehet ellenállást szervezni a rendszer ellen. Erő és ellenállás kell ahhoz, hogy megroppantsuk a NER-t. Ehhez pedig tömegekre van szükségünk: választókra, akik hajlandóak az utcára vonulni, tiltakozni és később egy irányba szavazni egy valódi alternatívát nyújtó ellenzéki erőre.

Ezért a következő lépésünk e tömeg, a választók sokaságának egy táborba szervezése. Sokan kérdezik most: mit tegyek, hogyan segíthetek?

Ha tenni akarsz a változásért, gyere, és csatlakozz a Momentum Mozgalomhoz: ahhoz a párthoz, ami ma a változás, Európa és a 21. század képviselője Magyarországon.

De ha még nem döntötted el, hogy bizalmat adsz-e nekem és nekünk, első lépésben iratkozz fel a rendszeres hírlevelemre, hogy kapcsolatban maradhassunk.

Ezek talán kis lépéseknek tűnnek most, amikor azt gondolod, hogy még ma az utcára kellene vonulnunk és megdöntenünk a rendszert. De hidd el: ma még nem vagyunk ehhez elegen. Az a munka, amit hónapokkal ezelőtt elkezdtem, és a következő hónapokban is folytatni fogok, az alapja annak, hogy ELEGEN LEGYÜNK.

Ehhez azonban össze kell kapaszkodnunk és napról-napra növelnünk a változást akarók táborát. Ezért ha csatlakoztál vagy feliratkoztál, arra kérlek, vidd hírét ennek a munkának! Beszélj erről és a Momentumról barátaidnak, rokonaidnak! Oszd meg a posztjaimat és a videóimat! Vedd rá ismerőseidet is, hogy iratkozzanak fel.

Mert a rendszert megroppantó ellenálláshoz mozgósítható tömegekre van szükség. Fontos, hogy mire eljön a cselekvés ideje, sokan legyünk olyanok, akik képesek és akarnak is mozdulni.

Segíts az építkezésben! Én pedig ígérem, nem maradok távol sokáig. Ha fizikai valóságom minden idejét a gyermekem is köti le a következő időszakban, gondolataim írásba foglalását nem hagyom abba. Sziasztok!”

Nyitókép: MTI/Demecs Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. október 02. 07:01
Hová tűnt a "botmixeres barinőd" Kannácska...? :D :D
Kivűlálló
2022. október 02. 07:00
"Napokon belül megszületik a gyermekem" Kannácska! A kutyát nem érdekli! A gyerekedet viszont sajnálom...!
DrPepper
2022. október 01. 22:44
Napokon belül megszületik gyermekem a kis Damien.
pemete jakab
2022. október 01. 16:42
"Napokon belül megszületik a gyermekem" Nem közügy. Nem ránk tartozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik