Nagy gond lehet a Samsung telefonok aksijával, felpúposodnak a telefonok

2022. szeptember 29. 10:58
Számos korábbi Samsung mobil aksija púposodott fel ijesztő módon, és a probléma számos különféle modellt érint.

Egy YouTube-videós, Mrwhosetheboss hívta fel a figyelmet a Samsung telefonokat érintő problémára – írja a Napi Droid. A YouTuber észrevette, hogy az elraktározott telefonjai közül, amiket az elmúlt 10 évben tesztelt, néhánynak magától feldudorodott a hátlapja, gyakorlatilag kettéfeszítette a telefonokat a felpúposodott akkumulátor.

A vlogger elmondása szerint több száz mobilt tárol ugyanazon a helyen, mindenféle márkáktól, de csak a Samsung telefonoknál fordult elő ilyen. Aláhúzta: nem egyetlen mobilról van szó, legalább 5-6 készüléknél tapasztalt ilyet az ősrégi Galaxy S4-től kezdve egészen a 2 éves Galaxy S20 FE-ig.  Körbekérdezett más techvideósoknál, akik szintén rengeteg felhalmozott telefonnal rendelkeznek, és kiderült, hogy abszolút nem egyedi a probléma, más is talált felpúposodott telefonokat, amelyek jellemzően Samsung modellek voltak.

A sztorit publikáló videós eredetileg csak egy Twitter-bejegyzést posztolt július végén, akkor még csak három telefonnál vett észre ilyen problémát. A Samsung azonnal megkereste, és kicsit erősködve végül elvitték tőle a kérdéses mobilokat, hogy bevizsgálhassák azokat. Azóta azonban nem hallott felőlük, nem kapott információt arról, hogy mire jutott a gyártó, és arról sem tájékoztatták, hogy mikor kaphatja vissza a mobiljait. Ezután tette közzé az alábbi videót.

A portál hangsúlyozza: ha egy felpúposodott akkumulátort valaki fel akar tölteni, akkor komoly gondok lehetnek, ezért ez semmiképp sem ajánlott.

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés