Néhány súlyos érv a kannibalizmus mellett (melyeknek rendre ellenállok) – Balogh Borsa előadásában

2022. október 01. 16:21

„Magnus Söderlund azt javasolja nekem így közép- és hosszú távon, hogy egyek embert a klímakatasztrófa elkerülése érdekében, sőt végett. Nos: nem. Nincs az a nyuszt.” (Hangoscikk-sorozatunk 20. része.)

2022. október 01. 16:21
null
Johannes Thezeroth
Mandiner

.

Borítókép / nyitókép: R.J.
Az eredeti írás itt, az alapjául szolgáló hír pedig itt olvasható
Hangoscikk nevű sorozatunk további részeit ide kattintva tudja meghallgatni
(Sorozatszerkesztő: Kemenes Tamás)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Élő Éva
2022. október 03. 11:01
Ki tudja, hogy mit eszünk valójában, mi van a Multi polcokon a konzervekben? Pl. brazil árvák? Az energia vámpírok már jó hatásfokkal működnek.
syphax
2022. október 03. 05:20
"....Nincs az a nyuszt.” JUSZT SINCS AZ A NYUSZT! ÁMBÁR JUSZT (HIZOTTDISSZNYÓ) LÁSZLÓ FELSÁLJA lehet hogy sokaknál "átütné" a kannibalizmus ingerküszöbét. Pedig én máán' most hányok erre, pedig még csak beszélünk erről a juszt nevű "nyest"-ről....
miszpopi
2022. október 02. 18:34
a hogyanra is van válasz? mert állathúst akkor eszünk ha az állatot levagják és kivéreztetik. Vagy a halottasházban akciós lesz a friss halott??? vagyhogy?
gonterl
2022. október 02. 14:29
A kannibalizmus bizonyos helyeken és körülmények között reális alternatíva. Az élni akarás legyőzi a morális ellenállást. A túlszaporodás nem csak az állatvilágban, hanem az emberi társadalomban is felszínre hozza a kannibalizmust. Az emberek bizonyos körülmények között nem engedhetik meg maguknak, hogy az emberi testben felhalmozódó proteinről lemondjanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik