A baloldal árulása

2022. szeptember 29. 10:31

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
A magyarországi balliberális ellenzék tele van hazaáruló, korrupt figurákkal.

„A magyarországi balliberális ellenzék tele van hazaáruló, korrupt gazemberekkel. Kemény szavak. Bár nem keményebbek, mint amiket ők szoktak a kormánypárti ellenfeleik fejéhez vágni. A különbség csak annyi, hogy a fenti kijelentésre egyre több konkrét bizonyíték kerül elő.

Lássuk a pőre tényeket! A harmadfokon eljáró Kúria ítéletében kimondta a minap, hogy Kovács Béla, a Jobbik egykori európai parlamenti képviselője – akit a pártban csak KGBélaként emlegettek – kémkedett, ezért, valamint költségvetési csalás és magánokirat hamisítása miatt öt év letöltendő fegyházbüntetésre ítélte. Kovács egyébként a 2000-es évek közepén tűnt fel a pártban, amelyet anyagilag is támogatott, valamint ő felelt azért, hogy az eredetileg oroszellenes Jobbik nyitott Moszkva felé.

Bélánk is idemenekült, feltehetően nemzetközi elfogatóparancsot kell kiadni ellene. Arról a Jobbikról beszélünk, amelyik később szövetséget kötött Gyurcsány Ferenccel, akinek a közéletből való eltávolítása érdekében tulajdonképpen megalakult. KGBéla Jobbikban való feltűnésének idején egyébként Gyurcsány zabrált villájában Totó kutya nem másnak nyaldosta a kézfejét a meleg hangvételű, baráti csevej közben, mint Vlagyimir Putyin orosz elnöknek.”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés