Mégis lesz egy Dzsudzsák-búcsúmeccs, ő lesz a magyar rekorder

2022. szeptember 27. 8:41
Még az idén a görögök ellen pályára lép Dzsudzsák, ezzel ő lesz a legtöbbszörös válogatott a magyar futball történetében.

Marco Rossi a hétfői, olaszok elleni meccs után a Nemzeti Sport kérdésére megerősítette a korábbi értesülést, miszerint Dzsudzsák Balázs idén, a görögök elleni mérkőzéssel búcsúzik el a válogatottól.

„A szurkolók ma bizonyították, mennyire elismerik azokat a játékosokat, akik küzdenek a nemzeti színekért. Azt hiszem, ez lesz a görögök elleni meccsen is, mert szeretném, ha Dzsudzsák Balázs is megkapná azt az elismerést, amit Szalai Ádámhoz hasonlóan ő is megérdemel. Megerősíthetem, a görögök elleni lesz Dzsudzsák búcsúmeccse” – közölte Rossi.

Dzsudzsák eddig 108 alkalommal lépett pályára a válogatottban, ahol 21 gólt lőtt pályafutása során. A pályára lépések számában magyar rekorder volt, az ugyanennyiszer játszó Király Gábor kapussal megosztva.

Egy újabb meccsel Dzsudzsák egyedüli rekorder lesz a magyar foci történetében.

Dzsudzsák összes gólja a válogatottban

Fotó: MTI

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mert máshogyan ítéljük meg mint te.

Végigolvasva a parasztkommenteket megjegyezném, hogy Dzsudzsk évtizeden keresztül volt a válogatott meghatározó játékosa, akire minden szövetségi kapitány minden körülmények között számíthatott, sokszor vitte a hátán a csapatot, rengetegszer ő nyújtotta szinte az egyedüli értékelhető teljestményt a pályán. Ebből a szempontból, hogy éppen milyen klubban játszott, semmi jelentősége nincs, a válogatottban mindig a legjobbját nyújtotta és a posztján a közelmúltig nem is volt nála jobb. Ne sajnáljuk tőle a búcsúmeccset, hanem köszönjük meg neki a 12 évet válogatottban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés