Csak egy dolognak van értelme, visszafoglalni az állami tévét és rádiót

2022. szeptember 27. 09:27

Minden más csak árnyékboksz, pótcselekvés, alibizés.

2022. szeptember 27. 09:27
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Orbán mai (hétfői – a szerk.) beszédéhez és az új »nemzeti konzultációhoz«: sokan kérdezik, mit lehet ennyi aljas hazugság ellen tenni. Csak egy dolognak van értelme, visszafoglalni az állami tévét és rádiót a köz szolgálatára. Minden más csak árnyékboksz, pótcselekvés, alibizés.”

Nyitókép: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél, mellette Szabó Tímea, a Párbeszéd parlamenti frakcióvezetője (j2) és Szél Bernadett független képviselő (j) az MTVA-székház előtti kormányellenes tüntetésen 2018. december 17-én.MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2022. szeptember 28. 18:15
Hogyan gondolja a visszafoglalást ez a barom? Ugyanakkor: a közmédia nézhetetlen és hallgathatatlan! Negyedórás riportok: Németországból, Ausztriából és máshonnan az energiaválságról. Tudjuk, hogy hány uszodát és egyéb létesítményt, hány vállalkozást zártak be az EU-ban, megtudjuk, hogy nyomorognak a németek (választani kell a fűtés és a vacsora között), hogy rettenetes infláció van Ausztriában (harmadannyi, mint nálunk), hogy Bécsben ugyanannyi! a kenyér, mint Budapesten (csak 3-4 szeres fizetések mellett és így tovább. Magyarországról nincs hír! Messze van? Miért kell az ellenzéki sajtóra kapcsolni, ha meg akarunk tudni valamit kis hazánkról? Naponta negyedóra a migránshelyzet, ugyanazok a hírik nap, mint nap - a helyzet fokozódik fokozódik. Minden híradóban hosszú blokk Gyurcsányról, aki 16! éve volt hatalmon - és a FITYESZ keresztbe szalmát nem tett, hogy megbüntesse (egy feljelentés nem sok, annyi sem történt). Kormányhű nyalonc-szakértők: ifj. L., Deák, vezető kutatók és elemzők, mindig ugyanaz a tucatnyi ember. Rettenetesen unalmas és bosszantó elhallgatások és hazugságok. Jó ez nekünk?
utolsó kisgazda
2022. szeptember 28. 14:41
Én rühellem a Fideszt és megvetem Orbánt és ezt sok balfácán kommentelőt. DE! Ez az általánosságban eldurrantott lózungnak semmi értelme. A HOGYAN-t mondd meg,mert ez így sületlenség. Az a nagy baj, hogy a mai ellenzék nagy NULLA!
csulak
2022. szeptember 28. 11:13
Feljelenteni ezt a lonakafszatAkost izgatasert, eroszkara valo felbujtasert !
Kivűlálló
2022. szeptember 28. 03:19
Hát Ákika, ha azt szeretnéd, hogy szétverjék azt a ragyás, mocskos pofádat, hát csak próbáld meg! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik