A 135 bátor báb ismét munkába áll

2022. szeptember 26. 10:27

Windisch Judit
HVG
Szavazógéppé silányította Orbán Viktor a parlamentet.

„Szavazógéppé silányította Orbán Viktor a parlamentet, miközben sok fontos döntést be sem visznek a képviselők elé. Az ellenzéki javaslatokkal nem, az ellenzékkel magával viszont foglalkozik a kormánytöbbség, ahogy innen üzen Brüsszelnek is.

Nem csak az ellenzéki, de a kormánypárti országgyűlési képviselők is teljesen feleslegesnek érezhetik a munkájukat, ha belegondolnak abba, mennyit is tudnak valójában az egyik legfontosabb törvényről, az idei évre vonatkozó költségvetésről.

A Magyar Közlönyöket átnézve nem sokat: az idei büdzsét eddig ugyanis 48-szor írta át a kormány, mégpedig döntő részben határozatok útján, amitől teljesen átláthatatlanná válnak a számok, ugyanis a változásokat nem kell folyamatában lekövetni az aktuális állapotot mutató jogtárban.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Juditka!

Amennyiben hallgatnád az okos fővárosi zsidók rádiója, a Spirit FM adásait - például a mai is pazar volt a tehetségtelen ellenzékről szóló korrajzával - , akkor elszégyellnéd magadat, s csendben maradnál. A hozzád hasonló ripacsok nagyban hozzájárulnak Orbán tartós kormányzásához. Nincs mondanivalód, miként az ellenzéknek sem.....okos elemzők is ezt mondják a mi rádiónkban. Marha ciki az egész HVG, de a többiek is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés