Aggódunk Bencéért

2022. szeptember 26. 8:21

Pilhál György
Magyar Nemzet
Sokat romlott Jávor állapota. Pár évre rá, hogy elfoglalta munkahelyét Budapest brüsszeli kirendeltségének élén, a Mandiner megpróbált utánajárni, mivel múlatja idejét a túlterhelt ökohazafi.

„Az elhülyülés újabb tünetei jelentkeztek a harmadik éve brüsszeli jutalomüdülésen tartózkodó Jávor Benedeken. »A kormány szereti azt hazudni, hogy a békét támogatja. De nem« – tájékoztat közösségi oldalán a megroggyant zöldember, majd tételesen felsorolja az »oroszpárti« Orbán-kabinet bűneit: »Teljes családok megkínzását és tömegsírba lövését támogatja. Gyerekekkel teli színházak vagy szülészetek lebombázását támogatja. […] Háborús bűnösöket és háborús bűnöket támogat« stb.

Sokat romlott Jávor állapota. Pár évre rá, hogy elfoglalta munkahelyét Budapest brüsszeli kirendeltségének élén, a Mandiner megpróbált utánajárni, mivel múlatja idejét a túlterhelt ökohazafi. (Meg vajon mire költi a pazar iroda évi 34 millióról 112 millió forintra emelt büdzséjét.) Ismeretes, Karácsony Gergely főpolgármester azzal küldte ki molinóábrázatú cimboráját, hogy innovációs és klímaügyekben képviselje a fővárost (bármit jelentsen is ez), plusz lobbizzon azért, hogy a liberálissá szivárványosodott, romkocsmává ittasodott Budapest az Orbán-kormányt megkerülve közvetlenül kaphassa meg az uniós pénzeket.

A riportból kiderült, Jávor kiküldött ehelyett inkább a bel- és világpolitika híreinek kommentálásával töltötte napjait, illetve – ha rájött a zöldroham – a magyar kormányzat paksi bővítési tervét kezdte ótvarolni. (Volt, hogy online sajtótájékoztatót celebrált szegény, ahol felszólította a kabinetet, azonnal mondja fel a beruházásról szóló szerződést. Akik tovább erőltetik a projektet, személyi konzekvenciákkal számolhatnak. Nem szeretne a helyükben lenni…) Most itt ez az ijesztő »oroszpárti« kirohanása…

Aggódunk Bencéért.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés