Még mindig keresem a szavakat a tegnap este látottak után

2022. szeptember 24. 15:40

Illetve pontosítok, valójában június óta nem találom.

2022. szeptember 24. 15:40
null
Nacsa Olivér
Facebook

„Még mindig keresem a szavakat a tegnap este látottak után. Illetve pontosítok, valójában június óta nem találom. Születésem óta megszállottan imádom a futballt, emlékszem az első válogatott mezre, amit apukámtól kaptam. 10-es szám volt rajta, mert Détári akartam lenni. Akkor még nem ilyen spéci mezek voltak, mint manapság, nem voltak nevek a háton, de a boldogságom leírhatatlan volt. Hét éves voltam amikor néztem az 1986-os mexikói világbajnokságot.

Előtte pár nappal nagypapával voltam és volt egy újság, aminek a címlapján a teljes magyar válogatott keret játékosainak egyenkénti fotója szerepelt és mi egyesével mentünk végig, kérdeztem papát a játékosokról. Soha nem felejtem el, azt mondta, hogy akár meg is nyerhetjük a VB-t annyira jó csapatunk van. Volt is mire alapoznia, hiszen 2. helyen álltunk a FIFA ranglistáján. Előtte megvertük a brazilokat (nagyon), de hát erre ki ne emlékezne az én generációm szülöttei közül?! Aztán történt ami történt, de én nem csüggedtem, gondoltam ez most nem úgy sikerült, de sebaj majd megmutatjuk 90-ben Olaszországban. Aztán ki gondolta volna akkor, hogy a magyar labdarúgás történetének legfájóbb 30 éve következik.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. szeptember 26. 09:01
EZ az utolsó mondata az eredeti bejegyzésben: "Magyarnak lenni a legcsodálatosabb érzés, mert mi 1100 éve Európa közepén, annyi szenvedés, oly sok viszály után itt vagyunk és mindig történelmet írunk. Mert MI VAGYUNK A MAGYAROK!" :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ki ez a faszi? Eddig csak a nevét hallottam, de jó fej lehet.
jánosbácsi
2022. szeptember 24. 23:02
Ha Orbán Viktor a tollaslabdát szeretné akkor olíva a tollaslabdát imádná.:d Elvtársak szopni tudni kell .
Lajoss
2022. szeptember 24. 20:43
Jól van,Oli,töröld meg a szád..:(
Zolotarjov
2022. szeptember 24. 20:19
30 évnyi böjt után csak beindult a magyar foci..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik