Isten nem ver gyermekáldással

2022. szeptember 24. 14:09

Szinte látom magam előtt, ahogy Kun páter rémülten dobja el aktuális kínzóeszközét, miután meghallgattatták vele áldozatainak szívdobogását.

2022. szeptember 24. 14:09
null
Lukácsi Katalin
HVG

„Az abortuszt elkerülni kell, nem betiltani. A megelőzéséért kell síkra szállni, nem a betiltásáért. Ha vitatjuk is, hogy személy-e a magzat, azt nem vitatjuk, hogy a megfoganni tudó nő személy. Érte kellene aggódni. És mindannyiunkért, hogy olyan országgá építjük-e Magyarországot, ahol öröm a gyermekvállalás, és ahol öröm élni. 

Szinte látom magam előtt, ahogy Kun páter rémülten dobja el aktuális kínzóeszközét, miután meghallgattatták vele áldozatainak szívdobogását, mielőtt épp brutálisan megkínozta és meggyilkolta volna őket. Hogyan lehetek olyan kegyetlen, hogy az abortuszt vállaló nőket a magyar történelem egyik legsötétebb szörnyetegéhez hasonlítom? Én ugyan sehogy. Az abortusztilalomért küzdők visszatérő agitációs fordulata a holokauszthoz hasonlítani az abortuszt.

Márpedig ha a gázkamra a női méh, akkor a gyilkosok maguk a nők – és az abortálást végző orvosok.

A politikai kereszténység egyik legfőbb üzenete ez. A hagyományos értékek védelme, amelyért Putyin is rendre síkra száll a beszédeiben. Ő ukrán ártatlanokat mészároltat le, saját honfitársait torzítva ezáltal mészárosokká, de a magzatokat, a magzatokat, azokat nem engedi! Hol a glória a fejéről? Az abortusz, az eutanázia és a melegházasság szentháromságára cserélték le a politikai keresztények az irgalom és feltámadás evangéliumát. A gondolkodásukban a természettörvények diktatúráját vezették be, melynek felépítéséhez a jogrendszerben már soha nem lesz elég erejük – de ahhoz van, hogy az egyházat szigeteljék el vele zárványként a társadalomtól.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. szeptember 26. 08:53
Nagyon buta vagy lukácsikati kisanyám. A SÓDERDUMÁD MEG EGY PRIMITIV ÓHÉBER GYILKOSSZÖVEG A KALOCSAI NŐI "SITT" elitéltjeinek szintjén...puncimókus.
Robertoo
2022. szeptember 25. 23:48
"Isten nem ver gyermekáldással" Ahogy elnézlek, ........ téged biztos, hogy nem.
Brandon the great Negro
2022. szeptember 25. 23:46
Vajon kikre gondol az utolsó "tanítvány" mikor a betiltást propagálókról beszél?
1000bocs
2022. szeptember 25. 21:06
..Az abortuszt elkerülni kell, nem betiltani... mennyi egy óvszer, háromszáz forint? A hülyebalos kampányok mégsem erről szólnak, hanem a nő abortuszhoz való jogáról. 300 forint vagy 400? Ennyibe kerül elkerülni az abortuszt a néphülyítés helyett. És ne hivatkozzon senki a kivételekre, nem lesz százezernyi abortusz anyaghiba miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik