Az „Integritás Hatóság” és az Európai Ügyészség között „csak” annyi a különbség, mint a maszturbálás és a szex között

2022. szeptember 24. 15:19

Hadházy Ákos
Facebook
A kormány tegnap gyorsan benyújtotta azt a törvénytervezetet, amivel ki akarja szúrni az EU szemét a támogatásokért kuncsorogva.

„Az »Integritás Hatóság« és az Európai Ügyészség között »csak« annyi a különbség, mint a maszturbálás és a szex között. Okozhat némi élvezetet az előbbi is, de eredménye csak az utóbbinak lesz.

A kormány tegnap gyorsan benyújtotta azt a törvénytervezetet, amivel ki akarja szúrni az EU szemét a támogatásokért kuncsorogva. Pont olyan lett, mint vártuk- ettől aztán nyugodtan lophatnak tovább.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Erről kérdezd Gréczy mestert.

Hadházy a a parlamenti bojkott ötletével, az eskü szándékos megtagadásával játszani akarta a faszagyereket. Azt is mondta, hogy ő nem fog az üléseken részt venni, mert ő a korrupciót akarja üldözni. De ráfázott.

Ha egy megválasztott képviselő nem tesz esküt, elmondja, hogy a törvényhozói munkában sem akar részt venni, ebből következően választókörzetének érdekeit sem akarja képviselni, akkor mit akar? Mivel ilyen hülye képviselő eddig még nem volt, ezért az esetre jogi szabályozás sincs. Lehetne új választást kiírni, de ez nyilván bonyodalmakkal járna. Kövér László viszont egymaga nem dönthet egy ilyen, jogilag nem szabályozott helyzetben. Így aztán Hadházy remélem, várni fog, lehetőleg minél hosszabb ideig, amíg az esetet elbírálják. Ha pedig letelik az egy év, ami létező határidő a mandátum átvételére, akkor Zuglóban új választás lesz, ahol nem fogják díjazni a lódoktor kekeckedését.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés