Házelnök Úr! Hadházy Ákos fél éve nem kap fizetést

2022. szeptember 22. 13:01

Márki-Zay Péter
Facebook
Ennek ellenére fáradhatatlanul dolgozik.

„Házelnök Úr!

Hadházy Ákos valóban nem tette le az esküt képviselőtársaival 2022.május 2-án, amit meg is indokolt. Lehet azonosulni az álláspontjával, és lehet elutasítani azt. Egyet azonban nem lehet. Fél éven át megtagadni tőle egy újabb eskütétel lehetőségét és újabb sebet ejteni a magyar demokrácia testén, pont akkor amikor az Európai Unió amúgy is a magyar jogállamiság helyzetét vizsgálja és ettől teszi függővé az Uniós pénzek kifizetését.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Hadházy Ákos egyéni győzelmet aratott Zuglóban, tehát közvetlenül az emberek akaratából került be az Országgyűlésbe. Hadházy Ákos fél éve nem kap fizetést, nem lépheti át a Parlament küszöbét. Ennek ellenére fáradhatatlanul dolgozik, még ha a korrupciós ügyek feltárása nem is tetszik a regnáló kormánynak.

A minap lemondott a Jobbik két listáról bekerült országgyűlési képviselője, így a listáról helyükre lépő új képviselők hétfőn teszik le esküjüket, hozzájuk csatlakozna Hadházy Ákos is, de Ön ehhez nem járul hozzá, holott ennek törvényi akadálya nincs, Az pedig megengedhetetlen, hogy egy házelnököt személyes indokok vezéreljenek.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 154 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Végül is amennyiben a hírekből lejön, Hadházynak volt már egy sikeres ügye. Saját elvtársát jelentette fel, hogy megszerezze a képviselői helyét.
Tőlem nyugodtan feljelentheti a többi elvtársát is. Itt van mindjárt egy, aki törvénytelen kampánypénzeket kapott.

Nem féltem MZP unokatesóját. Majd koldul, ahogy eddig is tette. Lehet, hogy az usa-ból is kap pénzt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés