Meglepő mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem

2022. szeptember 22. 11:47

Hadházy Ákos
Facebook
Készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön!

„A hírek szerint Kövér László hétfőn csak a két jobbikos képviselőt enged ki felesküdni, engem majd »kicsit később«. Annyit tudni kell még ehhez, hogy a nyitó ülésnapon még a turistákat sem engedik be az Országházba, így biztosan nem leszek ott.

Néhány megjegyzés, mert többen kérdezték a véleményem:

  • Ezt az egészet én önként vállaltam, tisztában voltam a következményekkel (főleg az anyagiakkal), tehát véletlenül sem szeretném, ha bárki azt hinné, személyes okokból panaszkodok.
  • Meglepő ugyanakkor, mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos, pozitív visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem.
  • Kövérnek hálás vagyok, hiszen újabb lehetőséget ad, hogy emlékeztessem az embereket arra: a tisztességtelen választás elleni tiltakozásul nem vettem részt az alakuló ülésen.
  • Hálásak lehetnek Kövérnek azok az EU-s döntéshozók is, akikben volt még kétség abban a tekintetben, hogy Magyarország demokrácia-e, ha egy megválasztott képviselőt korlátoznak a jogai gyakorlásában.
  • Hogy egy klasszikust idézzek: készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön! Nem arra, hogy ez a piszkos rendszer magától, vagy a szép parlamenti beszédek és sajtótájékoztatók hatására megdől, hanem arra, hogy végre tegyünk is érte valamit!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 157 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy, te vagy a "gyáva", mert nem nézel szembe a tetteid következményével!

Hadházynak a Momentum tette lehetővé, hogy képviselőjelölt lehessen, majd amikor elnyerte a mandátumot őket is cserben hagyta. Azért, mert nem mentek vele az eskütétellel kapcsolatos bohóckodás útján. Ráadásul Hadházy előre kimondta, hogy nem is akar részt venni az üléseken, ő másban látja képviselői feladatát.

Nem tudom, a Momentumból megkérdezték-e tőle, miért nem indult egyéniben? Mert ez már a harmadik párt, amelyet cserben hagy. De ez legyen a Momentum gondja. Hadházy méltatlan a képviselőségre, ennek valamilyen módon jogi formában is meg kéne jelenni.

Ha Hadházy időben leteszi az esküt, akkor most küzdhetne a korrupció ellen. Önmagát zárta ki ebből.

Kilógna a sok völner közül, az biztos!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés