Bayer Zsoltika már megint Hodász Andrást fikázza!

2022. szeptember 21. 10:09

Perintfalvi Rita
Facebook
Akkor nem írtam meg a véleményemet erről, de most megteszem!

„Mivel most András nem fog válaszolni neked, megteszem én, mégpedig minden jó érzésű ember nevében. Először is te állítólag áttértél a katolikus hitre. Bármit is jelentsen számodra a hit vagy a katolicizmus. Ne magyarázd el, mert látjuk a szavaidon és az egész életeden, hogy neked semmi közöd a keresztényi ideálokhoz vagy a jézusi szeretettanításhoz! Szóval ezt hagyjuk is!

Viszont, ha már katolikus lettél, azért nem ártana legalább minimálisan tájékozódni az alapfogalmakról, na meg »újságíróként” – tegyük ezt idézőjelbe (!) – kellene tudnod értelmezni a híreket is, amiket olvasol. Tegnap azt írtad a Fb oldaladon, hogy Hodász András nem atya többé és annyira felülértékelted magad nárcisztikus önimádatodban, hogy még azt is elhitted, hogy miattad hagyta abba a Papifrankót, mert, hogy te beszóltál neki és ezt nem bírta idegileg.

Hát először is, a hírek is világosan megírták, hogy Hodász András felmentése nem végleges még, egyéves betegszabadságra ment. Vagyis András még atya. És egyébként, ha picit is ismernéd a katolikus tanítást, akkor tudnád, hogy ő már örökre pap marad! »Te pap vagy mindörökké Melkizedek rendje szerint” mondja az Ószövetség, s ezt veszi át a katolikus tan, amikor azt mondja, hogy az egyházi rend szentsége egyszer s mindenkorra szól, eltörölhetetlen lelki jegyet ad. Vagyis még, ha fel is mentenek valakit véglegesen – ami Hodász András esetében még nem történt meg – ő akkor is pap marad. Csak szólok, Zsoltika, tudjál róla, jó!

Most megint előszedted azt a régi minősíthetetlen írásodat, amiben Hodász Andrást olyan mélyre süllyedve fikáztad, hogy még azon is képes voltál csámcsogni, hogy antidepresszánsokat szed. Akkor nem írtam meg a véleményemet erről, de most megteszem!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bezzeg a Homonnayt a magyar kormány ölette meg féle állításokkal csak nőtt Rita asszony hitelessége.

Pedig neked sem ártana, mert újra elolvasva is igaz Bayer minden sora.

Ebben egyetértünk.

Nemkedves Perintfalvi! Ha Bayernek azt írod, hogy: "neked semmi közöd a keresztényi ideálokhoz vagy a jézusi szeretettanításhoz!", akkor neked még úgysincs közöd egyikhez sem, hiszen csöpög belőled a rosszindulat, a katolikus Egyház elleni gyűlöleted.

Hodász András maga írta le, hogy Bayer Zsolt neki címzett cikke miatt hagyta abba a Papifrankót.

Bayer Zsolt újságíró, ezt ne tedd idézőjelbe, bosszúból azért, mert mi idézőjelbe tesszük, hogy te teológus vagy.

Bayer nem azt írta, hogy Hodász nem pap, hanem azt, hogy nem atya.
Az a különbség, - elmagyarázom neked - ha egy munkahelyre megy, pl. egy hivatalba, ott Andrásnak fogják szólítani és nem András atyának, miközben tudják, hogy pap. Érted a különbséget? Csak szólok, Rituska, hogy tudjál róla, jó!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés