Huszonöt év után felbontották Dárdai Pál szerződését a Herthánál

2022. szeptember 6. 15:09
Az értesülést megerősítette Fredi Bobic ügyvezető is.

Dárdai Pál játékosként 1997-ben a BVSC-től igazolt a Herthához, ahol 2012 nyaráig klubrekordot jelentő 366 mérkőzésen lépett pályára. Már abban az évben elkezdte edzeni az U17-es gárdát, majd 2015-től 2019-ig az első csapat felkészülését irányította, közben megbízott szakvezetőként hét meccsen a magyar válogatott kispadján is ült. Két éve visszakerült a Hertha korosztályos csapatához, aztán tavaly januártól novemberig ismét a Bundesligában dolgozott. Az első csapatnál június végéig szólt a megállapodása, a junioroknál pedig határozatlan idejű kontraktussal rendelkezett.

A Bild beszámolója szerint a Hertha és Dárdai megegyezett a szerződésbontásról, az értesülést megerősítette Fredi Bobic ügyvezető is, számolt be az M4 Sport.

A lap úgy tudja, hogy – a korábbi értesüléseknek megfelelően – a Hertha „alacsony hétszámjegyű”, azaz milliós nagyságrendű összeget fizetett euróban végkielégítésként a berlini klublegendának. A szerződés felbontása azt is jelenti, hogy Dárdai Pál a továbbiakban bárhol vállalhat edzői megbízatást.

 Nyitókép: Robert Michael / Dpa-zentralbild / AFP

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés