Kigyulladt egy lőszerraktár az orosz–ukrán határ közelében (Videó)

2022. augusztus 18. 21:48

Két, az ukrán határhoz közeli dél-oroszországi falu lakóit evakuálták csütörtökön, miután kigyulladt egy közeli lőszerraktár.

2022. augusztus 18. 21:48
null

Két, az ukrán határhoz közeli dél-oroszországi falu lakóit evakuálták csütörtökön, miután kigyulladt egy közeli lőszerraktár. Sérültekről nem tudni – közölte egy tisztviselő.

Vjacseszlav Gladkov, Belgorod régió kormányzója közleményben tudatta, hogy

a katasztrófavédelmi szolgálatok vizsgálják a tűz okát az Ukrajnától 15 kilométerre fekvő Timonovo és Szoloti települések közelében

– számolt be a Reuters.

Egy ukrán hírportál egy videót tett közzé, amelyen szerinte egy nagy lánggolyó látszik a bázisról kitörni. Az esetről  Anton Gerascsenko ukrán elnöki tanácsadó is közzétett egy videót a Twitteren.

 

Nyitófotó: Képernyőfotó

Kapcsolódó cikkek

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. augusztus 19. 07:43
Az a rohadt cigaretta :D :D :D
Kivűlálló
2022. augusztus 19. 04:18
Miért nem tudják már az oroszok írmagostól ki írtani ezeket a rohadt ukránokat...? Ukrajna agresszív rákos daganat, a világ testén....!
jánosbácsi
2022. augusztus 18. 22:21
Össze vissza dobálják a mahorka csikkeket.
mo ching
2022. augusztus 18. 22:19
Ez ugyanaz a technika lehet, mint amivel Iránban gyújtották fel a transzformátor állomások olaj hűtőit. Valószínűleg lézerrel csinálják műholdról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik