A GDP is elárulta az ellenzéket

2022. augusztus 18. 12:28

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Jó hír viszont, hogy a Bokros szerint államcsőd fenyeget.

„A rohadt GDP adat azt ígérte a Ferinek, hogy ebben a negyedévben rossz lesz. A benzin meg azt, hogy a kutak közelébe sem megy. A gáz azt ígérte, hogy csak Németországba terjed át, mert ott érzi igazán magát otthon, az egyik rokona sok jót mesélt arról a helyről. Egyedül az eső tartotta meg az ígéretét, hogy nem fog esni, de igazán az is csak az Alföldön. Egy darabig azt lehetett hinni, hogy az inflációban meg lehet bízni, de szinte mindenütt nagyobb, mint nálunk, senki nem hiszi el, hogy az Orbán élvezetből csinálja.

Arról is szó volt, hogy beleszeretünk az ukránokba, de minden randin annyira suttyó agresszív módon viselkedtek, hogy még az RTL Klub is kitette azt a sármosnak szánt törpét a főműsoridőből. A Klicsko is egy álKlicskot küldött maga helyett videótelefonálni a Gerihez, ráadásul felvette a beszélgetést. Mondjuk a pár perc alatt elkövetett néhány hazaárulás nem nagyon rontott Geri népszerűségén, a budapesti liberális szavazók már beletörődtek, az a sorsuk, hogy demens főpolgármesterük legyen. Geri egyre jobban hasonlít a Demszkyre, habár a nagy elődnek legalább volt saját akarata, kizárólag saját döntésből töltötte a teljes hivatali idejét fiatal csajok hajkurászásával. Állítólag utol is érte őket, ez úton is várjuk a metoo-károsultak jelentkezését, de Geriről nem feltételezzük, hogy bárkit utolérne, aki gyorsabb egy kerék nélküli biciklinél. Istenem, találtunk valakit, aki még a Demszkynél is undibb.

Egészen rémisztő, hogy a magyar gazdaság miként hasít az EU-tól járó pénzek nagy része nélkül. Mi folyik itt? Persze remélhető, hogy az aszály betesz a mezőgazdaságnak, de a rohadt klímaváltozás, meg a szemét oroszok háborúja miatt az egekben lesznek az élelmiszerárak, az egész nem árt annyit a GDP-nek, mint lehetne, meg amennyire kellene.

Jó hír viszont, hogy a Bokros szerint államcsőd fenyeget. Persze ha eltekintünk attól, hogy a Lajos buta mint a segg és még soha nem találta el egyetlen makrogazdasági folyamat végeredményét sem. De miért ne tekintenénk el? Attól is eltekintettünk, hogy a Fletó egy pszichopata alkesz, a Péter gyakorlatilag szellemi fogyatékos és lopós, a Geri gyagya, a Klára veszélyesen gonosz, a Bence elől az anyukája is bujkál, a másik Péter naponta többször ámokfutásra hajlamos, az Ákos meg folyamatosan dühöngési fázisban van. Merészelje valaki azt mondani, hogy nem vagyunk nagyvonalúak.

Hogy lehetne elintézni, hogy ne legyen benzin a MOL-kutakon se? A rohadt naptár is ellenünk van, a nyűvedék magyarok államalapítási ünnepe szombatra esik, nem lesz hosszú hétvége, pedig akkor könnyebb lenne tömeghisztériát gerjeszteni, hogy a nyomorgó emberek kifosszák a boltokat és elérni, hogy az utak szélén mindenütt olyan autók álljanak kisgyermekes családokkal a tűző napon, amelyekből kifogyott a benzin.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Valami meg kéne tanulnotok. Nem kéne a hazai gazdasági gondokat, úgy beállítani, hogy azoknak semmi közük a külső körülményekhez, nem kéne úgy beállítani, hogy csak nálunk vannak gondok, nem kéne azt sulykolni, hogy mindenben mi vagyunk a legrosszabbak. Azt is meg kéne tanulnotok, hogy ha már tüntetni mentek, találjatok ki értelmes indokot, mert az nem fog működni, hogy tüntessünk úgy a kormány ellen, mintha az mondták volna, hogy....

Most akartam bemásolni ezt én is.
Azért is megteszem, mert ezt nem tudom elengedni, mert ezt nem lehet eleget ismételni, ezt meg is kell tanulnunk.

A GDP adat azért ilyen jó, mert ennyire kiváló ellenzékünk van. 2010 előtt meg azért álltunk annyira szarul, mert akkor tragikus ellenzék volt. Köszönjétek meg nekünk, hogy hajlandóak vagyunk az érdeketekben ellenzékben maradni. De most már nem sokáig tudjuk ezt vállalni, mert ha az ország újra ilyen jó gazdasági adatokkal szégyeníti meg az EU-t, kénytelenek lesznek minket kormányra tenni, hogy az a rohadt Fidesz ellenzékből újra tönkretehesse az országot. Az Orbánt meg kiadjuk az ukránoknak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés