Gyurcsányék szerint ez nácizmus, gyűlölet és rossz, Szent István Napok, tűzijáték sem kell

2022. augusztus 17. 6:24

Laborczy Szilvia
Facebook
Arra akarnak rábeszélni, hogy ne tartsd meg a születésnapod. Ellenben ünnepelj a Pride-on.

„Erzsébet tábor, Rákóczi Szövetség, nemzeti összetartozás, Szent István Napok, az ezeréves nemzethez tartozás – mind azért vannak, hogy gyermekeink tudják honnan jönnek, hol vannak a gyökereik. Ennél nagyobb biztonság érzést nem adhatunk nekik. Egyvégtében készülő Gyurcsányék szerint ez nácizmus, gyűlölet és rossz, Szent István Napok, tűzijáték sem kell.

Arra akarnak rábeszélni, hogy jobban szeresd az afgán Amirt mint Ábelt a Hargitán. Arra akarnak rábeszélni, hogy ne tartsd meg a születésnapod. Ellenben ünnepelj a Pride-on, meg a Szigeten és ne ünnepeld az államalapítást. Kérdezlek ellenzéki rajongó: Mit tanítasz a gyermekeidnek? Azt, hogy tagadják meg a családjukat, szüleik, nagyszüleik örökségét? Hogy ne tartsatok születésnapokat?

Tulajdonképpen baromira nem akarod, hogy a lányod egy arabhoz menjen férjhez, mégis elbódított a nyílt társadalom lázálma. Aztán majd sírsz. Hányan vagytok akik képesek túllátni a pillanatnyi ideológiai nyomáson és távlatosan gondolkodni, megőrizni, megünnepelni ami örök, ami magyar? Mi a különbség a családod szeretete és a nemzeted szeretete között? Semmi! Látod ennek a szellemi- és lelki értékeit, megtartó erejét?

»Ami hajdan az emberből vitézt csinált, ha most magad úgy viseled, egy bolonddal több lesz veled.«

Ez megy most. De Te akarj vitéz lenni! Nagypapám is az volt. Szeresd, harcolj érte és ünnepeld a hazádat! Meg se próbáljatok rábeszélni arra, hogy ne legyenek magyar ünnepek! Isten éltesse Magyarországot! Ahogy az összes magyar gyermeket is, a magyar nemzet jövőjét, tűzijáték gyertyával a szülinapi tortájukon.

Legyen gyönyörű, fenséges, felemelő idén is augusztus 20.!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 62 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Látom te is lököd a propagandát a minket "szövetségesként" tönkretenni akaró nyugat szája íze szerint. Ott már eljutottak arra a szintre, hogy a német alkancellár nem tud mit kezdeni a hazaszeretet érzésével, de keblére ölel minden buzit és klímafanatikust. Miközben ideológiai alapon tönkre teszi országa gazdaságát.

Te most azzal érvelsz a kormány ellen, amit egyrészt nyugati barátaid tudatosan okoztak, másrészt a természet kiszámíthatatlan játékából következik.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában