Gyurcsányék szerint ez nácizmus, gyűlölet és rossz, Szent István Napok, tűzijáték sem kell

2022. augusztus 17. 06:24

Arra akarnak rábeszélni, hogy ne tartsd meg a születésnapod. Ellenben ünnepelj a Pride-on.

2022. augusztus 17. 06:24
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„Erzsébet tábor, Rákóczi Szövetség, nemzeti összetartozás, Szent István Napok, az ezeréves nemzethez tartozás – mind azért vannak, hogy gyermekeink tudják honnan jönnek, hol vannak a gyökereik. Ennél nagyobb biztonság érzést nem adhatunk nekik. Egyvégtében készülő Gyurcsányék szerint ez nácizmus, gyűlölet és rossz, Szent István Napok, tűzijáték sem kell.

Arra akarnak rábeszélni, hogy jobban szeresd az afgán Amirt mint Ábelt a Hargitán. Arra akarnak rábeszélni, hogy ne tartsd meg a születésnapod. Ellenben ünnepelj a Pride-on, meg a Szigeten és ne ünnepeld az államalapítást. Kérdezlek ellenzéki rajongó: Mit tanítasz a gyermekeidnek? Azt, hogy tagadják meg a családjukat, szüleik, nagyszüleik örökségét? Hogy ne tartsatok születésnapokat?

Tulajdonképpen baromira nem akarod, hogy a lányod egy arabhoz menjen férjhez, mégis elbódított a nyílt társadalom lázálma. Aztán majd sírsz. Hányan vagytok akik képesek túllátni a pillanatnyi ideológiai nyomáson és távlatosan gondolkodni, megőrizni, megünnepelni ami örök, ami magyar? Mi a különbség a családod szeretete és a nemzeted szeretete között? Semmi! Látod ennek a szellemi- és lelki értékeit, megtartó erejét?

»Ami hajdan az emberből vitézt csinált, ha most magad úgy viseled, egy bolonddal több lesz veled.«

Ez megy most. De Te akarj vitéz lenni! Nagypapám is az volt. Szeresd, harcolj érte és ünnepeld a hazádat! Meg se próbáljatok rábeszélni arra, hogy ne legyenek magyar ünnepek! Isten éltesse Magyarországot! Ahogy az összes magyar gyermeket is, a magyar nemzet jövőjét, tűzijáték gyertyával a szülinapi tortájukon.

Legyen gyönyörű, fenséges, felemelő idén is augusztus 20.!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2022. augusztus 17. 19:00
-zsoltkom- Az a kereszt a képen tűzijáték közben az üresség jelképe. Tejesen azonos giccshatás a guruló Szent István kellékkel. Ordenáré... slampos Fidesz ízlésvilág. A 2/3-os kereszténykedő nemzeti tudat színe-virága. Mi marad még élő utánuk?
Aerion
2022. augusztus 17. 16:07
Gyurcsányék szerint ez nácizmus, gyűlölet és rossz, Szent István Napok, tűzijáték sem kell ----- És? Meglepődtél ezen, kedves Szilvia? A déká emberiségellenes bűnszervezet. Nemzetgyilkosok gyülekezőhelye. A nemzetgyilkosok szubsztanciája a nemzetgyilkolás. Nincs itt semmi meglepetés. Csak a cselekvés h i á n y a az, ami dühítő. De már nem sokáig kell kibírni. Már nem sokáig.
tapir32
2022. augusztus 17. 15:46
Zéró toleranciát a keresztényeket üldözőkkel és gyalázókkal szemben!
erdei nyezega
2022. augusztus 17. 13:01
büdös tetves liberálcionista bolsevikok.....................az összes patkány!.....rühellem őket mint a kétnapos szart!......transzvesztita usaszopó kibaszottul korrupt brüszelimádó genetikai hulladékok szektája!..... Üzenem!......a kurva anyátokat basszátok szájba!.... Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok!..élljen a Főni!.. Soha nem szavaznék rátok!...akasztófára való liberális gazemberek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik