Hosszú idő után egy főpolgármester is felbukkant

2022. augusztus 16. 14:34

Jó volt újra Budapesten lenni, szabadon.

2022. augusztus 16. 14:34
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Hosszú idő után egy főpolgármester is felbukkant a Sziget Fesztiválon. Tegnap az utolsó napon én is kilátogattam Budapest világhírű fesztiváljára, ami a szélrózsa minden irányából idevonzza a fesztiválozókat, legyenek fiatalok vagy idősebbek. Mert ez az a hely, ahová 16 évesen is vágysz, de 47 évesen is jót bulizol a kedvenc zenekarodra. A városvezetés támogatja a főváros egyik legmenőbb rendezvényét, a szervezőkkel tavaly ősszel 5+5 évre szóló együttműködést írtunk alá. Ez magában foglalja az öt éves területfoglalási engedélyt és a hosszabbítás lehetőségét. Jó volt újra együtt lenni Budapesten, szabadon!”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2022. augusztus 17. 08:44
seggfej.
blondibarbi
2022. augusztus 17. 03:27
Háromméteres ingyenélő szarkupac...
Lmcwelt
2022. augusztus 17. 00:59
Az ilyet mint te Dobó István az ostrom első napján kibaszta volna az egri várból! Elsőre a törökök leköptek volna, másodszorra meg lehugyoznak! Te meg rimánkodtál volna: ne bánccsatok én az európai Geji vagyok!
Lmcwelt
2022. augusztus 17. 00:55
De a sok drogos húgyos mellé azért nem mersz leülni, ugye Geli?! Pedig azt is szabadon tehetnéd!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik