Karácsony áll bambán a Sziget egyik színpadán, akár egy jóllakott óriáscsecsemő

2022. augusztus 16. 12:23

Ilyen, ha egy szociológus hallgatóként megöregedő, semmihez sem értő figura „irányítja” a fővárost.

2022. augusztus 16. 12:23
null
Kontra
Facebook

»Helló, Sziget!« – Munkában a főpolgármester

Karácsony már hetek óta felszívódott, még a szokásos »rezsi-kata-fakivágás« balos tüncikre se nagyon jár.  Persze lehet, hogy azért, mert olyan kevés ember társaságában nem akarja ennél is jobban égetni magát, ha ezt egyáltalán még lehet fokozni nála.

Úgy tűnik, hogy a főpolgármester úr a siófoki nyaralójában pihente ki az egész éves facebookozás fáradalmait. És hogy mindennap 10-kor fel kell kelni és néha bemenni a Városházára szolgálati autóval és sofőrrel, amelynek költségeit »természetesen« mi, adófizetők álljuk.

Karácsony tehát áll bambán a Sziget egyik színpadán, akár egy jóllakott óriáscsecsemő. Hibába, ilyen ez, ha egy szociológus hallgatóként megöregedő, semmihez sem értő figura »irányítja« a fővárost.

Csak úgy mellékesen: Budapest közben fuldoklik a koszban és a mocsokban, állandóan dugók vannak, minden tele van hajléktalannal, de jó tudni, hogy a főpolgármester úrnak van ideje megszakítani a balatoni nyaralását egy fesztivál erejéig.

Éljen a zöld és szabad Budapest!”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. augusztus 17. 09:51
Erről a nagyon ügyes , nagyon okos , szavahihető Lóbaszóról csak egy vicc jutott eszembe: A cigány lovat árul , elmennek vele egy próbaútra , a ló nekimegy a falnak. Mondja vevő , te cigány, hát ez a ló vak , mire a cigány , nem vak ez, csak bátor.
Namond
2022. augusztus 16. 20:55
Hogy állna, egy bamba segg?
Osztap Bender
2022. augusztus 16. 20:22
Éljen a zöld és szabad Budapest!” Ha legalább zöld lenne meg szabad. De szaros, hugyos, leépült demszkys már az egész, élén egy hibbanttal. Nem irigyelhetjük a szerencsétlen majdani utódot. Lóvé sehol, üres markok, tolvajok és ajvék az apparátusban, bűz és haramiák, méhlegelőknek nevezett gazos területek az utcákon, dugók dugója és káosz a közlekedésben, nyári gázkamra a metróban. Aki látni akarja a jövőt, sürgősen nézze meg a "Marseille északi része" című filmet. Ott már valóság a nálunk még csak közelítő jövő.
Gecorbi
2022. augusztus 16. 17:14
És egy életében még nem dolgozó, csak a politikából jól megélő potrohosról,aki egy színpad szélén szetfolyik, mikor írsz? Pedig szívesen olvasnak O1G ről is, de éppen motorcsonakozik, vagy repulozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik