Leszbikus csók rajzfilmben nem oké a kormány szerint

2022. augusztus 16. 16:16

A fojtogatós pornó, prostitúció és gyűlöletpropaganda nem zavarja a gyerekeink lelki fejlődését.

2022. augusztus 16. 16:16
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Leszbikus csók rajzfilmben nem oké, fojtogatós pornó, prostitúció és gyűlöletpropaganda az nem zavarja a gyerekeink lelki fejlődését a médiahatóság, és a kormány szerint. Tényleg csak remélni tudom, hogy a saját gyerekeiket nem úgy nevelik ahogy a társadalmat próbáljak.”

Kapcsolódó

Vizsgálja a médiahatóság a netflixes mese leszbikus csókjelenetét
A Médiatanács a netflixes eset kapcsán értesíti a joghatósággal rendelkező társhatóságot, jelen esetben a holland COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA-t (CVDM) a további szükséges intézkedések megtételére. Bővebben is érdekel...

A Médiatanács a netflixes eset kapcsán értesíti a joghatósággal rendelkező társhatóságot, jelen esetben a holland COMMISSARIAAT VOOR DE MEDIA-t (CVDM) a további szükséges intézkedések megtételére.

Nyitókép: Mandiner Archív

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bika57
2022. augusztus 17. 11:23
A fojtogatos pornot Gréczy csinálta.
Xplorator
2022. augusztus 17. 09:46
A köcsög az köcsög. Akkor is ha fiatal lány, meg akkor is ha öreg férfi. 7+ -os filmekben köcsögök csőrözését ne mutassák. Mert ez egyértelműen a gyerekek megrontását célozza. Gyereknek ne mutogassanak aberrált, beteges nemi propagandát. Ennyi. Buziknak meg kuss...
Magyarvagyoknemturista
2022. augusztus 17. 06:54
Jámbor elvtárs hogy húzna a fxszára téged egy transznő!
bonafidesupraman
2022. augusztus 17. 06:40
Jámbor idióta! Ne itt csinálj propagandát LM ..fajtádnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik