Cselekvő hazaszeretetre van szükség

2022. augusztus 16. 12:59

Szent István ünnepén gondolkodjunk el, mi az az Európai Egyesült Államok?

2022. augusztus 16. 12:59
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Dermedten figyeltem az idióta vitát arról, kell-e tűzijátékot rendezni az idén augusztus 20-án vagy sem. Annyira más srófra jár a globalista identitásgyilkosok agya, hogy elein­te nem is értettem, mi a bajuk. Szánalmas ugyanis az az álbaloldali érv, hogy inkább osszák szét az árát a rászorulóknak, hiszen a rakéták hónapok óta egy raktárban várnak arra, hogy lélekemelő látványossággá váljanak milliók számára. Azzal tehát nem spórolunk semmit, hogy nem lőjük fel őket. De nem is a nélkülözők iránt érzett mély együttérzés dobta koncként a nyilvánosság csahos kutyái elé a témát, hanem sokkal inkább a nemzetellenes gyűlölködés.

A baloldalnak mindig is baja volt nemzeti ünnepeinkkel.

A létező szocializmus idején a ’48-as forradalom megünneplését minden eszközzel igyekeztek akadályozni, néhányszor akár a tettlegességtől sem riadva vissza, nehogy felbuzduljon az egyébként cinikusan forradalminak nevezett ifjúság az elődök példáján. Október 23-át pedig legszívesebben kitörölték volna a naptárból. De az államalapítás és Szent István ünnepe sem úszta meg a kommunista agylágyulás mindent átalakító pusztítását. Ez az ünnep ugyanis magába sűrít mindent, amitől egy feketeöves ateista bolsevik hátán feláll a szőr, és pillanatok alatt kihullik az összes haja.”

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2022. augusztus 16. 21:07
Gajdics Ottó, nem konzervatív, patrióta hanem, egy elvakult orbánista.
kovtib
2022. augusztus 16. 20:14
A címből arra következtetnék, hogy mindenki menjen ki az utcára tüntetni. A hazaszeretet ugyanis valami ilyesmi, kiállni a jogainkért, közösen. (Európai üyészség, jogálamiság, ergo a csőd elkerülése. Ennél nagyobb hazaszeretet nem létezik. A többi manír, külsőség.)
csulak
2022. augusztus 16. 19:34
az Europai egyesult allamok egy ujabb diktatura ! es ebbol nem kerunk tobbet !
Töki
2022. augusztus 16. 16:25
Igazad van Ottókám! Ha nem lenne tüzijáték, akkor meg az lenne a baj! Hagyjuk már Ibolyt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik