Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

2022. augusztus 16. 17:40

A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli.

2022. augusztus 16. 17:40
null
Horváth K. József
Origo.hu/888

„A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli. Akik nem tudják elképzelni, hogy miért nem lázad a magyar, mikor az újságban azt olvassa, hogy ilyen rossz meg olyan rossz a helyzet. Szerintük az embereknek már régen éhen kellett volna halni például a hatalmas infláció okozta szegénységtől és még mindig élnek. Hogy van ez?

Itt van például Borgula András, a Gólem színház Tel-Aviv-i Egyetemen végzett rendezője, aki nélkül már szinte el sem kezdődik ATV műsor, mert bizton lehet számítani arra, hogy a kormány munkájában valami éppen szúrja a szemét és ezt ő boldog örömmel megosztja a nézőkkel.

Tegnap például A nap híre című műsorban azért harapott citromba, mert a Standard & Poor’s hitelminősítő továbbra is befektetésre ajánlott kategóriában tartja Magyarországot, miközben a gazdasági kilátásokat kedvezőtlenebbnek ítéli, mint eddig. Az, hogy háború van, hogy Brüsszel elhibázott szankciós politikája, hazánkkal szembeni forrásvisszatartásai az átlagos krízisnél is nehezebb körülményeket teremtenek Magyarországnak, ez fel sem merült benne. De hogy a Standard & Poor's ilyet lépett – sugallja a jeles ember –, az a kormányzási hozzá nem értés ékes bizonyítéka. Ezért aztán a magyaroknak ettől föl kellene csattannia, s tömött sorokban a Karmelita kolostor előtt kellene követelni, hogy Orbán mondjon le. De nem teszik, ami számára nyilván teljességgel érthetetlen.”

Nyitókép: MTI/Komka Bea

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2022. augusztus 18. 09:55
Így van ez rendjén. Az ATV színpadon tartja a saját kedvenceit A-Z-ig. Borgulától Tarjányin keresztül Bod Péter Ákosig, MZP-ig, stb. stb.. A libsi érzelműek fellhorgadnak, amúgy meg a kutyát sem érdekli ez a show ...
Vidėken újrakezdő
2022. augusztus 18. 07:50
Minek kell az ATV-t nézni? Ki ér rá ilyen hülyéket nézegetni?
kozmosz
2022. augusztus 18. 05:19
Hogy ez mennyire hasonlít a Dévényire! https://muosz.hu/szervezet/elnokseg/devenyi-istvan/
Mandinerecskeke
2022. augusztus 17. 16:01
Miért, miért ? Zsák szarét. Vagy talán a 4 X 2/3 -ért. Vagy ezt olyan nehzéz felfogni ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik