Borgula nem érti: miért tűrik még meg a magyarok Orbánt?

2022. augusztus 16. 17:40

Horváth K. József
888.hu
A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli.

„A hivatásos értetleneket az ember leggyakrabban már mosolyogva szemléli. Akik nem tudják elképzelni, hogy miért nem lázad a magyar, mikor az újságban azt olvassa, hogy ilyen rossz meg olyan rossz a helyzet. Szerintük az embereknek már régen éhen kellett volna halni például a hatalmas infláció okozta szegénységtől és még mindig élnek. Hogy van ez?

Itt van például Borgula András, a Gólem színház Tel-Aviv-i Egyetemen végzett rendezője, aki nélkül már szinte el sem kezdődik ATV műsor, mert bizton lehet számítani arra, hogy a kormány munkájában valami éppen szúrja a szemét és ezt ő boldog örömmel megosztja a nézőkkel.

Tegnap például A nap híre című műsorban azért harapott citromba, mert a Standard & Poor’s hitelminősítő továbbra is befektetésre ajánlott kategóriában tartja Magyarországot, miközben a gazdasági kilátásokat kedvezőtlenebbnek ítéli, mint eddig. Az, hogy háború van, hogy Brüsszel elhibázott szankciós politikája, hazánkkal szembeni forrásvisszatartásai az átlagos krízisnél is nehezebb körülményeket teremtenek Magyarországnak, ez fel sem merült benne. De hogy a Standard & Poor's ilyet lépett – sugallja a jeles ember –, az a kormányzási hozzá nem értés ékes bizonyítéka. Ezért aztán a magyaroknak ettől föl kellene csattannia, s tömött sorokban a Karmelita kolostor előtt kellene követelni, hogy Orbán mondjon le. De nem teszik, ami számára nyilván teljességgel érthetetlen.”

Nyitókép: MTI/Komka Bea

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a dolga, hogy ne értse. Ezért fizetik.

Ennek a Borgulának vannak szekszárdi ősei?

Ez a Borgula mindennek a legalja.
Erős a felhozatal az ATV-ben, de ezt a Borgulát nem lehet alulmúlni...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés