Karácsony Gergely „őszödi beszéde”

2022. augusztus 14. 20:33

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Ezt az elsőre csupán rakás szerencsétlenségnek tűnő palit azért választotta meg Budapest népe lordmajornak, mert olyan ártatlanul bárgyú a vigyora.

„Megkaptuk a nyakunkba, koloncnak Karácsony Gergelyt. Ezt az elsőre csupán rakás szerencsétlenségnek tűnő palit azért választotta meg Budapest népe lordmajornak, mert olyan ártatlanul bárgyú a vigyora. Azóta lehúztunk három esztendőt a dugókba fulladt, fejetlenül föltúrt, méhlegelős fővárosban, s immár tudjuk: az, hogy rakás szerencsétlenség, csupán a kisebbik baj vele. Ráadásul ha károkozásról, beruházások megtorpedózásáról van szó, nem is annyira ügyefogyott, sőt meglepően tettrekész.

A nagyobbik baj vele, hogy egy buszmutyival, Lánchíd-felújítás-svindlivel, Városháza-gate-tel terhelt, sunyi, ideológiailag fixált pali, aki képes a köztéri kukákat is leszereltetni, csak hogy a tanácsadói sleppje még több közpénzt talicskázhasson haza. Néhány napja, a kamu-klicskós beszélgetés napvilágra kerülése óta pedig immár az is világossá vált: Karácsony Gergely egy rosszindulatú, idegenek érdekeit kiszolgáló, saját hazáját készakarva eláruló figura, aki hézagmentesen beférne Gyurcsány szektapártjába.”

Nyitókép: MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Borkai vidi miatt választotta meg Gerit a sok budapesti pronyó.

Már bánják de vissza már nem vonható, inkább ülnek a dugókban.

Lehet brüsszeli pénz nélkül létezni, mert a szovjetizálódó EU, az ideológiai külső agresszió láttán a választók nagy részénél előjönnek a múltbéli tapasztalatok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés