Ez egy nagyon magas, nagyon vékony balfasz

2022. augusztus 13. 08:35

Dolgozni kéne, Gelgő, tüncizés helyett.

2022. augusztus 13. 08:35
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Hölgyeim és uraim.

Ez a nagy rakás… elnézést! Ez a magas és vékony szerencsétlenség, főállású tünciző most épp a fakivágások ellen tüntet, miközben nagyjából 30.000 fával lóg a fővárosnak, amit beígért, de más ígéreteihez hasonlóan nem teljesített.

A parlament elé löttyös nagy lendülettel telepített piramistölgyek pedig kifingottak, mert a belpesti muciológusok ugye nem tudják hogy mit hova és hogyan ültessenek.

Dolgozni kéne, Gelgő, tüncizés helyett, viszont csak a tüncizés megy, a főállású politikai aktivizmus - na meg persze a beborulás ruszki telefonbetyároknak.

Ez egy nagyon magas, nagyon vékony balfasz.”

Nyitókép: Mandiner / Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2022. augusztus 14. 21:03
10/10 tökéletes jellemzés !
NiewiederGyurcsány
2022. augusztus 14. 16:23
Nem kell finomkodni Gábor! Ez a Karácsony egy nagy pöcs! Semmihez sem ért, semmit nem csinál és a jövőben is pont az a célja, hogy minnél könnyebben, munka nélküli élhessen. Egy mosogatóleves csicska, aki azt gondolja, hogy a végtelenségig teheti a semmit! A hülye Budapestiek tették lehetővé, tisztelet a kivételnek!
fapipa
2022. augusztus 14. 10:43
+ hombár fej kancicikkel. De ez a kisebbik baj.
roughneck
2022. augusztus 13. 22:00
Hat, igen... Es ez az ember elovalasztast nyert, kerem szepen, o volt a moslek miniszterelnok-jeloltje...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik