Karácsony Gergely hangoskodva tüntet

2022. augusztus 13. 07:15

...de valójában cserbenhagyja a budapestieket. A főpolgármester egy képmutató szélhámos!

2022. augusztus 13. 07:15
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Karácsony a 2019-es kampányban még azt ígérte, hogy évente 15.000 fát ültet Budapesten. Kijelenthető, hogy ezt az ígéretét megszegte, a nagy zöldítésből semmi sem lett, a főváros legutolsó sikeres fásítási programja Tarlós István nevéhez kötődik.

Ehelyett Karácsony a hozzá nem értésével és inkompetenciájával hatalmas dugókat okozott a fővárosban, ez pedig soha nem látott légszennyezettséghez vezetett Budapesten. A fővárosiak minden nap az egészségükkel fizetnek Karácsony rossz döntéseiért.

Ráadásul Karácsony a szankciók kérdésében is a brüsszeli elvbarátai oldalán áll. A hibás szankciók rossz választ adtak a háborúra, és a kialakult energiaválság miatt kell most például újraindítani kontinens-szerte a szénerőműveket. Ezek azonban sokkal környezetszennyezőbbek a gáztechnológiánál. Ide vezetett a szankciós politika, amelyet nemzetközi, globalista baloldal, és a magyarországi baloldal, élükön Karácsony Gergellyel, kezdetektől támogatott és a mai napig is emellett foglalnak állást.

De Karácsony Gergelynek ezek után is van képe klímaharcosnak beállítani magát és tüntetéseken masírozni. A főpolgármester hülyének nézi a budapestieket és a magyarokat, a felelősséget pedig továbbra sem vállaja a szörnyű döntéseiért.”

Nyitókép: Mandiner / Trenka Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. augusztus 14. 18:43
" A főpolgármester egy képmutató szélhámos!" Mindenki tudja! Egy bunkó, semmihez nem értő, csaló, szélhámos. Ennyi
Fed74
2022. augusztus 14. 09:55
Előkerültél te kormány szopó kancsal bérenc? Ne aggódj, a te egészségedre is lesz gondja valakinek! Te csüngőszopó rühes kutya!
Zizike
2022. augusztus 14. 09:25
Zöld intézkedések: 1 . Minden fővárosi kézben lévő cégtől elvenni a céges autót. Járjanak bkv-val és biciklivel . 2. Az utcákba dézsás növényeket ezerszámra . 3. A parkok beteg fáit ( pl. Fagyöngy) kivágni és újat ültetni. 4. Bevonni a lakosságot a kertészkedésbe. Több közösségi kertet. Ezek a b... nem zöldek.
Ízirájder
2022. augusztus 13. 21:31
Kamugerit akarták hát megkapták. Kedves budapestiek tessék kiélvezni minden percét a liberhaladárzöldbtq+ városvezetésnek hiszen Önök szavaztak rá tehát minden ami a városban történik az Önök felelőssége (mert a szavazgatásnak következményei vannak) és nyilván az Önök kedvére való. Én meg kimegyek a szőlőbe hasznosan tevékenykedni és persze lenyírom a füvet este (5-6 centisre hagyom) mert így olyan pici virágos növénykék bújnak ki a gaz alól amit tényleg látogatnak a méhek.... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik