Ma megyek fákat kivágni

2022. augusztus 12. 21:55

Minden fejszecsapásnál felsír egy bolsi.

2022. augusztus 12. 21:55
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Ma megyek fákat kivágni, és ami a legjobb, hogy minden fejszecsapásnál felsír egy bolsi.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
theClown71
2022. augusztus 20. 15:58
Én meg megyek anyádhoz zeneórára.... Tudod furulya!!! Hahahahahahaha....
Senki Alfonz
2022. augusztus 13. 17:57
A favágással nem a bolsikat irtod, hanem a magyar fát, szülőföldünket, TE BAROM!!! Leszarom a bolsikat és a jobbosokat is, de a magyar természetet ne bántsátok ti kártékony lények egyik oldalról sem!!!!
kovácslajos1930
2022. augusztus 13. 14:41
A diktatúra érdeke lebutítani a népet és ez nálunk is sikerült, a fideszes megvásárolt szavazó és ezek a szócsövek már nem tudnak gondolkodni. Láttuk például mikor kinevették a takarékosságra intőket stb. A hatalom megtartására való törekvés mindent felülír, így születnek az ostoba döntések, szigetelés helyett rezsicsökkentés mikor még olcsó volt az energia, árstop ami hozza az áruhiányt és sorolhatnám, de így tudnak lopni csalni és népét félrevezetni
Járai
2022. augusztus 13. 11:50
A rendelet ellen minden tisztességes erdésznek is tiltakozni kellene! Az erdők lepusztítását indítja be! A Szent Korona tan szerint sem lehetne ezt tenni, nemcsak a bolsik miatt!!! A jövő nemzedékének nem szabadna rosszabb állapotban átadnunk a világot, mint ahogy örököltök. Ezeket az egyébként alkotmányos elveket is felrúgja az új rendelet (szövetség múlt jelen és jövő nemzedékei között).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik