Megvan, ki fogja megmenteni az ellenzéket

2022. augusztus 12. 8:55

Ódor János László
Kontra
Na, szóval révbe értünk: itt van az ellenzék leghitelesebb, valóban őszinte arca.

„Hol is kezdődött, de rég volt... Hát a 2015-ös Balaton Soundon, ahol Szabó Gábor fitneszmodell, azaz Pumped Gabo azonnal és (azóta kiderült) sajnos kitörölhetetlenül berobbant a köztudatba: a fitneszbajnokság két versenyszámában is negyedik helyezést ért el, az általa bemutatott jellegzetes testmozgást pedig az akkori Index kiszúrta, megörökítette és felkapta.

A többi pedig már ismert... Azt azonban már kevesebben tudják, hogy  a későbbi celeb az ikonikus táncfigurát példaképétől, a Zyzz művésznéven ismertté vált orosz–kurd származású, ausztrál testépítőtől, Aziz Shavershiantól vette át, aki még 2011-ben hunyt el szívrohamban. Érdekesség, hogy Szabó régebben szerepelt nem annyira heteróknak szánt szexfilmben is, de azóta már megbánta: teljesen érthető, meg hát kivel ne fordult volna elő ilyen ifjú éveiben?

Sokan azon a nyáron azt hittük, hogy akkor ez ennyi volt, nevettünk egy jót a »buta soundos« mémesedett, sztereotíp előadásán. De a médiának és a fogyasztóknak több kellett belőle. 

A hazai sajtó szó szerint rávetette magát: rögtön ezután szerepelt egy UPC-reklámban, 2015 őszén pedig már a TV2 Ezek megőrültek! című vetélkedőjében is. A Viasat 3 Észbontók című kifordított kvízműsorában előbb a »kanapén ülő észbontóként« (2015), majd négy évvel később, 2019-ben már a stúdióból a »kanapén ülő észbontók« válaszait tippelve vett részt. 2016-ban az RTL Klubon a Nyerő Párosban, a Gyertek át!-ban, a Playback Párbajban, pályafutásának zenitjeként pedig a róla szóló Pumpedék és a Pumpedék trashrealityben láthatták az erre fogékony nézők. Folytatta a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évadában, 2018-ban A nagy duettben – és itt inkább álljunk is meg.”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés