Megvan, ki fogja megmenteni az ellenzéket

2022. augusztus 12. 08:55

Na, szóval révbe értünk: itt van az ellenzék leghitelesebb, valóban őszinte arca.

2022. augusztus 12. 08:55
null
Ódor János László
Kontra

„Hol is kezdődött, de rég volt... Hát a 2015-ös Balaton Soundon, ahol Szabó Gábor fitneszmodell, azaz Pumped Gabo azonnal és (azóta kiderült) sajnos kitörölhetetlenül berobbant a köztudatba: a fitneszbajnokság két versenyszámában is negyedik helyezést ért el, az általa bemutatott jellegzetes testmozgást pedig az akkori Index kiszúrta, megörökítette és felkapta.

A többi pedig már ismert... Azt azonban már kevesebben tudják, hogy  a későbbi celeb az ikonikus táncfigurát példaképétől, a Zyzz művésznéven ismertté vált orosz–kurd származású, ausztrál testépítőtől, Aziz Shavershiantól vette át, aki még 2011-ben hunyt el szívrohamban. Érdekesség, hogy Szabó régebben szerepelt nem annyira heteróknak szánt szexfilmben is, de azóta már megbánta: teljesen érthető, meg hát kivel ne fordult volna elő ilyen ifjú éveiben?

Sokan azon a nyáron azt hittük, hogy akkor ez ennyi volt, nevettünk egy jót a »buta soundos« mémesedett, sztereotíp előadásán. De a médiának és a fogyasztóknak több kellett belőle. 

A hazai sajtó szó szerint rávetette magát: rögtön ezután szerepelt egy UPC-reklámban, 2015 őszén pedig már a TV2 Ezek megőrültek! című vetélkedőjében is. A Viasat 3 Észbontók című kifordított kvízműsorában előbb a »kanapén ülő észbontóként« (2015), majd négy évvel később, 2019-ben már a stúdióból a »kanapén ülő észbontók« válaszait tippelve vett részt. 2016-ban az RTL Klubon a Nyerő Párosban, a Gyertek át!-ban, a Playback Párbajban, pályafutásának zenitjeként pedig a róla szóló Pumpedék és a Pumpedék trashrealityben láthatták az erre fogékony nézők. Folytatta a Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évadában, 2018-ban A nagy duettben – és itt inkább álljunk is meg.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma1977
2022. augusztus 13. 22:39
Megtalálták a legélesebb kést na :)
kistroglodita
2022. augusztus 13. 02:10
Már csak ez a nyomi homipornós hiányzott az ellenzéki bohócgárdából.
anaconda
2022. augusztus 12. 21:26
Hát, a Pumped szivattyúzottat jelent! Ő tudja.
formaegy
2022. augusztus 12. 19:50
Na ez a Gabo éppen az a személy aki bizonyítja milyen szellemi szinten áll a libsi-komcsi-náci csőcselék. A társadalom alja minden tekintetben. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik