Döbbent „csodálattal” figyelem, mire van idejük...

2022. augusztus 12. 10:55

Mi lenne, ha ezt a kreativitást a megélhetési válság kezelésére fordítanák?

2022. augusztus 12. 10:55
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Évtizedes csúcson az infláció, a sztratoszférában az élelmiszerárak, milliók szoronganak a hamarosan érkező energiaszámláik miatt, sok-sok ezer családnak okoznak gondot az iskolakezdés költségei, a tanárok sztrájkra készülnek, mert már végképp elegük van, ellátási gondok a benzinkutakon, kisvállalkozók tízezreinek okoznak bizonytalanságot az adóemelések, éppen felélik a jövőt azzal, hogy tarvágásra ítélik az erdőinket, a magyaroknak járó uniós pénz pedig továbbra sem érkezik - és akkor mivel foglalkozik a kormány?

Azzal, hogy éjszakai rendeletben, mindenféle egyeztetés nélkül, a legelemibb tájékoztatási kötelezettséget is mellőzve terek után most utcákat vesz el a fővárostól.”

Nyitókép: Trenka Attila 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SoLa67
2022. augusztus 15. 09:38
Legalább az a pár tér és utca rendben lesz ennek a nagyra nőtt mamlasznak tehetetlenkedésének dacára...
Málaga21
2022. augusztus 14. 22:14
Jól teszik, annyival is kevesebbet tudtok elnevezni horn gyuláról, meg más kommunistákról.
Robertoo
2022. augusztus 14. 22:12
Dolgozni kellene, nem fosbukozni!
amca
2022. augusztus 14. 19:53
Kari Getzy a Buncohn ! Neked meg nincs időd megtanulni a KRESZT. Magas mint malacnak a jegenye. 50 éves vagy ledoktorizhatnál.sic. Legalább makognál angolul. Ja ,Klicskó üdvözöl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik