Erre készülünk

2022. augusztus 12. 14:05

Lehet hozzáértően és odafigyelve kormányozni.

2022. augusztus 12. 14:05
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Amióta a világ a világ, az emberek a bajban elfordulnak a hozzá nem értő és az ország gondjaira érzéketlen politikai erőktől.

Hálásak vagyunk Nektek azért, hogy ebben a hangzavarban észrevettétek: A Demokratikus Koalíció arra készül, hogy visszaadja az emberek hitét abban, hogy lehet hozzáértően és odafigyelve kormányozni.

Mert erre készülünk, minden tudásunkkal, minden erőnkkel és minden becsületünkkel!”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. augusztus 15. 19:27
Te bolgár kurva , pont ez az amit soha nem tudtatok, és nem is fogtok tudni !! Még szerencse! De egy erősebb 2/3 lesz! Egy alkoholista , szemkilövető , aki mellesleg tönkre tette az országot, és egy tömeggyilkos unoka, gyönyörű párosítás, ebben lehet bízni!! Készülünk! Erre mérget vehettek!!
HunAttila
2022. augusztus 15. 10:32
Álmodik a nyomor te trampli nem nő.
huglot
2022. augusztus 15. 07:38
Újra és újra. Klára asszonynak csak az időközikre kellene pillantást vetnie, mindjárt látná mit gondolnak erről a zemberek... Hát semmiből sem tanulnak... Azt már tudják, hogy ezzel a múlttal nyerni nem lehet. Arra játszanak, hogy a jelenlegi kormány veszít és akkor más nem lévén a palettán, ők kerülnek helyzetbe. Ezért minden létezőt meg is tesznek...
Niki1987.
2022. augusztus 14. 15:03
Hát, hogy semmi szégyenérzet nincs ebben a nőben... Majdnem kiköptem a kávém a röhögéstől, a többit ki is borítottam, ahogy az asztalra csaptam ijedtemben. Jössz egy kávéval Klára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik