Klárika is készül

2022. augusztus 11. 7:14

Pilhál György
Magyar Nemzet
Gyurcsány–Dobrev család hamarosan kiköltözik a zabrált Apró-villából, visszafizeti Láriferi privatizált milliárdjait, majd megkezdi a fegyházévtizedek letöltését.

„Orbán Viktorék közönyösen nézik, hogy még sosem ért ennyire keveset a nyugdíjasok pénze, írja a közösségi oldalán Dobrev Klára, Brüsszelbe delegált szamaritánus nővér. »Nemcsak a tisztességes orvosi ellátás hiá­nya és az egyre növekvő rezsi miatt szenvednek, hanem azért is, mert a napi bevásárlás a létfenntartásért folytatott küzdelemmé vált.«

Megtudjuk, kevés olyan felelőtlen kormány van, amelyik a bajban épp azoktól vesz el, akiknek a legnagyobb segítségre lenne szükségük. »Egy felelős kormány ilyenkor ad azoknak, akik egy ledolgozott élet után megérdemlik az emberhez méltó idős kort. Készülünk, hogy így legyen« – zárja bejegyzését a Szemkilövő-hegyi DK-vezér hitvese. »Ha annyira szívén viseli a szegények sorsát – javasolja egy kommentelő –, cselekedjék Jézus útmutatása szerint: Oszd szét vagyonod a szegények közt!« Egy másik hozzászóló bólint: ha Klárika aggodalma őszinte, akkor a Gyurcsány–Dobrev család hamarosan kiköltözik a zabrált Apró-villából, visszafizeti Láriferi privatizált milliárdjait, majd megkezdi a fegyházévtizedek letöltését.

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez engem is mindig meglep.
Mitől lenne ez a hazaáruló bolgár nő Klárika? Becézni kedves embereket szoktunk, nem az ilyen rosszindulatú némbereket.
Amikor eszembe jut Assisi Szent Ferenc és Szent Klára, még jobban legörbül a szám, hogy nekünk egy ilyen páros jutott.
Így múlik el a világ dicsősége.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés