ÉLJEN, SZUPER, KILÉPETT JAKAB PÉTER!!!

2022. augusztus 11. 19:29

Nincs elég ellenzéki párt Magyarországon, a 6+1 ellenzéki frakció kevés.

2022. augusztus 11. 19:29
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Tovább kell szabdalni az ellenzéket, Jakab Péter várhatóan hivatalosan is pártot csinál a nemrég elindított mozgalmából, Márki-Zay Péter is saját pártot akar. Ez eddig nyolc darab párt.

Lehet, hogy a ciklus végére már 10 ellenzéki párt lesz? Esetleg 13? És hogy fog tudni ez a tengernyi sok párt megállapodni a Fidesz elleni hatékony fellépésről? Na, hogy?

A Fidesz köszönettel tartozik Jakab Péternek és Gyöngyösi Mártonéknak (is). Elvégre minél szétszabdaltabb az ellenzék, annál kevésbé veszélyes erre a hatalomra.

Ha a Fidesz ezt a beépített embereivel érte el, akkor nagy ereje van az ellenzéki pártok fölött. Ha az ellenzéki politikusok maguktól ilyenek, akkor...”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cleopatra
2022. augusztus 12. 17:26
Kíváncsian figyelem, hogy egy magánéletében és pártjában is bukott emberrel ki képes pártot alapítani és mit várhat tőle? Jót biztosan nem. A xarkavaró, hazug hadházi és az ostoba zajos társulása? Halott dolog.
Farkas Piroska
2022. augusztus 12. 12:01
Bravó fiúk, ebből lesz a négyötöd !!!
Burmin
2022. augusztus 12. 11:38
És mire készül Ferci kérdem a sokszor mellélövő Nagyot !
Ehetős Odó
2022. augusztus 12. 10:23
Eddig azt hittem, hogy csak az egysejtűek szaporodnak osztódással. De lám, a moslék is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik