Hát kell ez nekünk újra?!

2022. augusztus 11. 13:16

Te csak készülj, mi cselekszünk!

2022. augusztus 11. 13:16
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az agyam eldobom az ellenzék sokszorosan bukott vezetője beszél a rezsicsökkentés, az egymillió új munkahely, a 3%-os munkanélküliség és még hosszasan sorolhatnám a cselekvő és nem csak kommunikáló Orbán kormányok elmúlt 12 éves eredményeit, miközben ő imigyen nyilatkozik saját teljesítményéről:

»Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?!«

Hát kell ez nekünk újra?!

És mielőtt a Feri rajongók szóvá teszik, hogy ugyan már, miért jövök ezekkel a régi dolgokkal, azoknak szeretném jelezni, hogy még mindig ő a baloldal vezetője – azért.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. augusztus 12. 09:58
MEG LESZEL KERGETVE! Futóedzésekkel KÉSZÜLJ Feri!...!
darling
2022. augusztus 11. 23:52
Dr Kötter "rá van cuppanva" Fletóra, tény! De okkal, joggal! És remek, h idézi újra a részeges, kormányfőnek abszolúte alkalmatlan Gyurcsány igazság-beszédét, Őszödről! Azt nem lehet eléggé ismételni, annak a beszédnek nem szabad lekerülnie a napirendről, főleg most aktuális, amikor van képe ennek a gyalázatos Fletónak tanácsokat osztogatni és "készülni"! Mindennek a legalja ez az alak! (Bár néha azt gondolom, h a "Készül" ismételgetésével csak heccelni akarja az embereket, magában úgyis tudja, h semmi esélye...)
5m007h 0p3ra70r
2022. augusztus 11. 23:31
Hogy kell-e? A sokadik 2/3 elég eklatáns válasz a kérdésre.
Konrád
2022. augusztus 11. 22:51
Kötter Tamás megint jól látja sajnos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik