Hát kell ez nekünk újra?!

2022. augusztus 11. 13:16

Kötter Tamás
Facebook
Te csak készülj, mi cselekszünk!

„Az agyam eldobom az ellenzék sokszorosan bukott vezetője beszél a rezsicsökkentés, az egymillió új munkahely, a 3%-os munkanélküliség és még hosszasan sorolhatnám a cselekvő és nem csak kommunikáló Orbán kormányok elmúlt 12 éves eredményeit, miközben ő imigyen nyilatkozik saját teljesítményéről:

»Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?!«

Hát kell ez nekünk újra?!

És mielőtt a Feri rajongók szóvá teszik, hogy ugyan már, miért jövök ezekkel a régi dolgokkal, azoknak szeretném jelezni, hogy még mindig ő a baloldal vezetője – azért.”

Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés