Készülünk

2022. augusztus 10. 11:08

Dobrev Klára
Facebook
Orbánék közönyösen nézik végig, ahogy az idősek az egyre növekvő rezsi miatt szenvednek.

„Mióta mérik, még sosem volt ilyen magas a nyugdíjas infláció. Vagyis még sosem ért ennyire keveset a nyugdíjasok pénze.

Orbánék mégis közönyösen nézik végig, ahogy az idősek már nemcsak a tisztességes orvosi ellátás hiánya és az egyre növekvő rezsi miatt szenvednek, hanem azért is, mert a napi bevásárlás a létfenntartásért folytatott küzdelemmé vált. Kevés olyan felelőtlen kormány van, amelyik, ha baj van, épp azoktól vesz el, akiknek a legnagyobb segítségre lenne szükségük. Egy felelős kormány ugyanis gondoskodó, egy tisztességes kormány pedig ilyenkor ad és persze nem az oligarcháinak, hanem annak a sok tízezer nyugdíjasnak, akik egy ledolgozott élet után megérdemlik az emberhez méltó idős kort. Készülünk, hogy így legyen.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Úgy képzelem, hogy miután ezt bepötyögi elmegy úszni egyet a villa medencéjébe, amit szeptembertől drágábban kell fűteni.

Arra készülnek, h. a háború miatt egész Európában nehezebb lesz a közemberek élete és emiatt, reményeik szerint az emberek szimpátiája elfordul majd az Orbán kormánytól és emiatt esélyük lesz ismét a kormányzó hatalom megszerzésére.

Nem számolnak azzal, h. már bizonyítottak, egyformán MINDEN SZINT alatt kormányon és ellenzékben.

Elemi az ellenszenv a Ripacs-Populisszima házaspárral szemben. Lehet készülődni, de NEM a hatalom átvételre. Rájuk fog ragadni az is, h. a nekünk járó EU-s pénzeket azért NEM kapjuk meg, mert Brüsszelben a DK-MOMENTUM- MSZP-s csapat EZÉRT dolgozik, mert nekik minél rosszabb itthon, annál jobb, l. az Orbán kormányból való a kiábrándítás számukra szükséges célját . Ettől sem lesznek népszerűbbek.

Ezek tanult szemetek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés