Készülünk

2022. augusztus 10. 11:08

Orbánék közönyösen nézik végig, ahogy az idősek az egyre növekvő rezsi miatt szenvednek.

2022. augusztus 10. 11:08
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Mióta mérik, még sosem volt ilyen magas a nyugdíjas infláció. Vagyis még sosem ért ennyire keveset a nyugdíjasok pénze.

Orbánék mégis közönyösen nézik végig, ahogy az idősek már nemcsak a tisztességes orvosi ellátás hiánya és az egyre növekvő rezsi miatt szenvednek, hanem azért is, mert a napi bevásárlás a létfenntartásért folytatott küzdelemmé vált. Kevés olyan felelőtlen kormány van, amelyik, ha baj van, épp azoktól vesz el, akiknek a legnagyobb segítségre lenne szükségük. Egy felelős kormány ugyanis gondoskodó, egy tisztességes kormány pedig ilyenkor ad és persze nem az oligarcháinak, hanem annak a sok tízezer nyugdíjasnak, akik egy ledolgozott élet után megérdemlik az emberhez méltó idős kort. Készülünk, hogy így legyen.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. augusztus 13. 00:00
Klára! Azt írtad, hogy kevés olyan kormány van, amelyik, ha baj van, azoktól veszi el a pénzt, akik a legnagyobb bajban vannak. Én pontosan ismerek egy ilyen kormányt, amelyik az összes ( kis- és a korábbi pártfunkciós nagy nyugdíjasoktól úgy elvette a 13. havi nyugdíjat, mint a sicc! Ugye te is tudod, hogy 2009-ben, amikor ez a döntés született ki "kormányzott? Ha nem tudod, akkor otthon - ha egyáltalán van otthonotok - érdeklődjél, hátha Feri emlékszik valami ilyesmire a nagy készülődés közben. A 13. havi nyugdíj egy tollvonással elvétele a tágabb családom több tagját súlyosan érintette. Szóval Feri csak nyugodtan készülődjön, veled együtt, ha még bírjátok egymást, de én szívesen adok tanácsot, hogy hova készüljetek.
Krupp Skya
2022. augusztus 11. 18:34
Szálasi Ferenc felesége: Feri kész ülünk
Krupp Skya
2022. augusztus 11. 18:26
Nagypapi kötéllel készült Nagy Imre születésnapjára.
APESZ72
2022. augusztus 11. 18:05
ÓHHH IGEN ! A te APRÓ nagyapád tudta mi kell a nyugdíjasoknak ! Bentlakásos idősotthon RECSKEN ! Ott nem fázott, mert a kályhát - begyújtva - a hátára kötötték ! És senki sem éhezett, mert már elfelejtette mi az az étel ! Enni meg úgysem tudott volna, mert nagyapád ÁVHS kutyái kiverték a fogait !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik